Nő is végezhet férfiasabb munkákat? Pl. Lehetne targoncás vagy teherautó vezető, felvennék?
Úgy láttam, hogy ezekben a szakmákban jobban fizetnek, de egy nőnek is fizetnének és egyáltalán lenne esélye felvételkor?
Ismertek olyat, aki nő létére pasis szakmában dolgozik és befogadták?
Lehet, persze.
Pl. rengeteg BKV női sorfőr van, YouTube-on találsz női kamionos csatornákat is, stb stb.
Miért ne lehetne?
Ismerek targoncás nőt. Az egyik partnercégnél az egyik nő teherautózik is (mikor milyen munkát csinál cégen belül)
Egyszer meg a mi cégünkhöz jött kamion áruért és egy csaj vezette. Mondta, hogy általában külföldre jár, de most egy ideig családi okok miatt belföldön kamionozik.
Én láttam már női segédmunkást is, ki volt gyúrva mint atom, mikor beszólt neki egy ránézésre 140kg-os cigány 1 ütéssel kiütötte, onnantól kezdve ő békesség volt a csapatban.
Szomszédom egy kamionos házaspár, a nő azt szereti, ha váltott műszakban dolgoznak, de mi is, mert akkor nem őrjöngenek egymással :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!