Ha kirugnak a munkahelyemről és nincs felvétel ilyenkor sehova miből élünk meg?
"a 3 hónapi segély ami kitesz 1 havi bért "
Tehát bő havi 3 kilót kerestél de abból egy árva fillért sem tettél félre..a hiba nálad lesz,tettszik vagy sem.
Az eredeti kérdésre visszatérve abból élsz meg amiből akarsz vagy tudsz senki nem fog havonta egy köteg pénzt küldeni.Munkanélküliség eddig is volt,és ugyanúgy kerültek emberek az utcára.A rendszerváltás utáni folyamatokban kb 1millió ember vesztette el az állását,mégsem érdekelte a kiskutyát sem.
#maradjotthon
#dogoljehen
Szívesen.
Amikor nettó 110-et kerestem, akkor is volt 6 havi tartalékom.
Kíváncsi vagyok mennyit vertél el havi szinten cigire, piára, vagy más hülyeségekre az elmúlt 10 évben.
Benéztem ehhez a kérdéshez, hogyan alázzák a kérdezőt és a többi szerencsétlenül jártat. Hát, nem csalódtam!
Én például programozó képzésekre vertem el a fizetésem. Végülis a másik kérdés alatt megkaptam, hogy annyira értéktelen vagyok, hogy jobban teszem, ha megölöm magam, szóval értem amúgy.
A felelőtlen életképtelen réteg miért várja el mindig, hogy az értelmes emberek húzzák ki őket a sz/rból?
Értelmes ember képez tartalékot. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!