Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Véleményetek szerint a program...

Véleményetek szerint a programozók esetén is létszámcsökkentések lesznek, vagy továbbra is elkérhetjük a millió közeli fizetést?

Figyelt kérdés
Egyébként nyilván nem pénzért dolgozok, hanem az innovációért és marginalizált áldozati csoportok sajnáltatásáért. Példaképem Árvai Péter.

2020. márc. 28. 11:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
85%

Miért kell minket lenézni?

Amúgy az a köze, hogy igen, leépítések lesznek.

2020. márc. 28. 15:21
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy komoly gazdasági válságban majdnem minden ágazatban vannak létszámleépítések.
2020. márc. 28. 16:22
 23/25 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk már érintette, elkezdtek itt is racionalizálni. Nem lehet már két órát dolgozni és a többit lébecolni.
2020. márc. 28. 19:26
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Képezd magad folyamatosan,megállás nélkül,kerüld a Kovács és társa BT-ket,csak multi azon belül is bankok,befektetési alapokhoz menj fejlesztőnek,képezd magad nyelvekben,angol tárgyalási legyen,munkahelyeden is menj,túlórázz akár mindennap.

Minnél több mindenbe foly bele munkahelyeden,az a jó az IT-ban hogy ha több területet látsz át akkor betonbiztos lábakon állsz.

Amúgy 69%-os teljesen jól mondja eddig is elkértem a pènzem most is elfogom.

Amúgy de valamelyik válaszadó,majd ha proginfet elvégzel akkor majd meglátod mire van önbizalmunk.

Tanulnod kellett volna neked is.

2020. ápr. 4. 13:19
 25/25 anonim ***** válasza:

"Nem fogok hazudni. Reggel felkelek, este lefekszem és a kettő között kizárólag azzal vagyok hajlandó foglalkozni, ami bevételt eredményez. Számomra a pénz az Isten. Azért dolgozom ebben a szakmában, mert itt a határ a csillagos ég. Ha a szénbányászattal lehetne sokat keresni, akkor szénbányász lennék.

Lehet, hogy ezzel nem váltok ki túl sok szimpátiát az emberekben, sőt, kifejezetten ellenszenves vagyok. Ennek ellenére, ha őszintén átgondoljátok, akkor Ti is beláthatjátok, hogy a világ, amiben élünk, semmi mást nem értékel, kizárólag az anyagi javakat. Itt kell érvényesülnünk. Neked is és nekem is."

Szia! Adnál tanácsot, hogy lehet megtanulni programozni? 25 éves vagyok tanár és nettó 140 ezret keresek teljes állásban, ami mellé semmi plusz juttatást nem kapok. Nem bírom már fizetni az albérletet sem... El tudnád mondani, hogy lehet elindulni a programozói pályán?

2020. máj. 3. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!