Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pályakezdőként mit érdemes...

Pályakezdőként mit érdemes csinálni a válságban, hogy legyen mit ennem?

Figyelt kérdés
Szinte semmi tartalékom nincs.
2020. márc. 27. 20:48
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
De ha bármi remény van szakmában maradásra, vevő vagyok érvekre, hogy miért gondoljátok így és reális megoldási javaslatokra...
2020. márc. 28. 12:56
 32/37 anonim ***** válasza:
24%
Nincs remény.
2020. márc. 28. 13:28
 33/37 anonim ***** válasza:
38%

Önigazolást keresel, hogy miért rúgnak ki és miért nem fogsz újra munkát találni egy olyan hiányszakmában, amire általában válság alatt is van kereslet (max egy kicsit kisebb)?

Gratulálok, megtaláltad!

2020. márc. 28. 18:31
 34/37 anonim ***** válasza:
40%
Ha jó vagy, akkor találsz másik munkát, ha kirígnak. Ha nem vagy jó, akkor amúgy sem árt elgondolkodni, hogy van-e értelme erőltetni ezt a szakmát. Nem értelek.
2020. márc. 28. 18:32
 35/37 A kérdező kommentje:

Egy kezdő hogyan lehet jó?

Azért rúgnak ki, mert egy olyan szoftvert kellene supportálnom, fejlesztenem, amit nemsokára kivezetnek és egyébként is van még a csapatban olyan, aki elegendően ért hozzá.

Igen, amúgy baromi nehezen megy, szerintem nem kezdőt kellett volna választaniuk erre a pozícióra.

Egyébként igyekszem a munkanapokon, de ez van.

Egy kezdő hogyan lehetne már jó?

Főleg munka mellett átképzett kezdő?

2020. márc. 28. 18:36
 36/37 anonim ***** válasza:
38%
Vannak rossz kezdők, meg jó kezdők. A jó nem azt jelenti, hogy 10 év tapasztalatával rendelkezel, hanem az adott szinten elvárhatóval, valamint megfelelő hozzáállással, problémamegoldó képességgel, nyitottsággal....
2020. márc. 28. 22:14
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, végzett mérnökként a vírus előtt sem találtam egyszerűen, most sem.

Pályakezdő vagyok.

2020. ápr. 21. 08:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!