Pályakezdőként mit érdemes csinálni a válságban, hogy legyen mit ennem?
Figyelt kérdés
Szinte semmi tartalékom nincs.2020. márc. 27. 20:48
31/37 A kérdező kommentje:
De ha bármi remény van szakmában maradásra, vevő vagyok érvekre, hogy miért gondoljátok így és reális megoldási javaslatokra...
2020. márc. 28. 12:56
33/37 anonim válasza:
Önigazolást keresel, hogy miért rúgnak ki és miért nem fogsz újra munkát találni egy olyan hiányszakmában, amire általában válság alatt is van kereslet (max egy kicsit kisebb)?
Gratulálok, megtaláltad!
34/37 anonim válasza:
Ha jó vagy, akkor találsz másik munkát, ha kirígnak. Ha nem vagy jó, akkor amúgy sem árt elgondolkodni, hogy van-e értelme erőltetni ezt a szakmát. Nem értelek.
35/37 A kérdező kommentje:
Egy kezdő hogyan lehet jó?
Azért rúgnak ki, mert egy olyan szoftvert kellene supportálnom, fejlesztenem, amit nemsokára kivezetnek és egyébként is van még a csapatban olyan, aki elegendően ért hozzá.
Igen, amúgy baromi nehezen megy, szerintem nem kezdőt kellett volna választaniuk erre a pozícióra.
Egyébként igyekszem a munkanapokon, de ez van.
Egy kezdő hogyan lehetne már jó?
Főleg munka mellett átképzett kezdő?
2020. márc. 28. 18:36
36/37 anonim válasza:
Vannak rossz kezdők, meg jó kezdők. A jó nem azt jelenti, hogy 10 év tapasztalatával rendelkezel, hanem az adott szinten elvárhatóval, valamint megfelelő hozzáállással, problémamegoldó képességgel, nyitottsággal....
37/37 anonim válasza:
Nyugi, végzett mérnökként a vírus előtt sem találtam egyszerűen, most sem.
Pályakezdő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!