Az alább leírt tervel mennyire lehetek majd jo szakember az egyetem elvégzése után? (mérnökinfo)
Figyelt kérdés
11.:CTF,Assembly,Python
12.:Emelt info,közép matek,CTF
13.:CCNA,Linux,CTF
Egyetem:Diploma,Security+,OSCP
Igazábol ezekkel számolok,most vagyok 11.osztályos szerencsére nem hiszem hogy fentáll a veszélye hogy megunom és leállok mert már egy éve tanulok suli mellett is
Szia ninja
2020. márc. 25. 17:36
1/2 anonim válasza:
Szia, ez egy egész jó path, viszont jó szakember nem a képzésektől leszel, hanem attól, hogy elhivatott vagy, érdekel a szakma, és alázattal tekintesz a szakmai kihívásokra. Ebben az esetben magadénak érzed a megoldandó feladatot, problémát, kihívásnak tekinted, nem pedig egy értelmetlen feladatnak, amit azért csinálsz, hogy ne rúgjanak ki. Érdemes még látogatni a szakmai konferenciákat és meetupokat is, mert ezek át tudnak lendíteni esetleges holtpotokon... Hajrá! :)
2/2 anonim válasza:
* apró kiegészítés: nem _CSAK_ a képzésektől leszel jó szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!