Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyszerre több munkakör...

Egyszerre több munkakör betöltése a TESCO-ban? (részletek)

Figyelt kérdés

Olvastam igen vegyes hozzászólásokat a TESCO-val kapcsolatban, érdekelne hogy aki ott dolgozott, milyen tapasztalatokkal rendelkezik?

Pl. Árufeltöltőt beültettek a pénztárhoz is.

Valóban van ilyen? Ha az ember csak és kizárólag árufeltöltőnek jelentkezik, akkor hogy ültethetik be oda, és kap-e legalább némi eligazítást?

Amúgy milyennek találjátok mint munkahelyet, mennyi a fizetés?

2010. júl. 25. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:

én diákként dolgoztam ott, arról tudok neked nyilatkozni.

szó szerint végigjártam minden területet, voltam árufeltöltő, csirkés-sertés pultban eladó, aztán pénztáros.

mindegyik pozíció betöltése előtt volt egy kis oktatás, szóval felkészítettek.

2010. júl. 25. 20:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
hát ez tényleg így van... én elvileg pénztáros voltam de többet voltam más helyeken.. a zöldségesnél, az üvegvisszaváltónál, non-foodon, kinn bevásárlókosarakat rendezgetni stb... 2* 4 órában "tanítanak be" 8) ja és a legtöbben nagyon bunkók egy-két ember van aki normális és mindenért le vagy ba**va. ha 10ft-tal kevesebb van a kasszában akkor azért, ha több akkor azért mer átvágod a vásárlót... és nem ülhetsz ám egy percnél tovább csak úgy a kasszában ha épp nem jön senki, találj magadnak munkát! vidd vissza a kosarakat, a szekukat gyűjtsd be, optikolj, aztán kitalálják h mégse optikolj mer akkor az éjszakások nem tudják fel van-e töltve a polc... nem beszélve a sok bumburnyák vásárlóról, akik szívesen beszólnak... ja és ha árut pakolsz ki és véletlen meglátod egyik ismerősöd, akkor nem beszélhetsz vele mer azér is le vagy barmolva... és ismerőseid nem is állhatnak hozzád a kasszához fizetni, nem beszélhetsz velük... sok gyors kódot kell megtanulni és használni. ha véletlenül elfelejtesz adni egy pontot a vevőnek, hiába vagy ott x éve kirúgnak (megtörtént, mondjuk nem velem. a pénztárosnak asszem 410es órabére van. na ez úgy kikívánkozott belőlem 8) ehehe de attól még neked lehetnek jó tapasztalataid 8)
2010. júl. 25. 22:08
 3/4 anonim válasza:

Azért én az előttem szólóval nem értenék egyet, mert hülyeséget írt. Attól függ, hogy milyen területre vesznek fel és milyen műszaba. Ha például a friss területre (csemege, pékség, zöldség, hús) ők nem kasszáznak. A száraz területen (élelmiszer) őt is csak a délelőttös műszak, de abból is csak azt aki selejtezik (a készletesek nem ülnek be). Végül a non-food terület ( műszaki cikk, papír-írószer... stb) őket folyamatosan beültetik. Egyébént, csak néhány kasszást "vesznek ki" a kasszájából ezt-azt csinálni, mint például visszárut vissza vinni, (a csipogókat is az éjszakások szedik össze é válogatják szét), de őket kiemelt pénztárosként kezelik.

Nálam is sokszor fizetett az édesanyám és egyszer sem szóltak érte, pedig ismerték, ha leállsz baráttal beszélgetni és ha ő vásárló akkor nem szólnak érte, ha munkátárssal akkor az már gázosabb, mert ez egy munkahely és nem "kocsma"....

2010. júl. 27. 14:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez így van...ma már nincs árufeltöltő munkakör. Attól is függ milyen formátumú Tescoban dolgozol, ha hipermarket akkor árufeltöltés esetleg kassza. Ha Tesco szupermarket vagy express, akkor ott egyszerre vagy árufeltöltő-kasszás-takarító-üvegvisszaváltós-áruátvevő-rakodó-ügyfélszolgálatos.

Ennyi munkához ugyanannyi bér jár, mintha csak áru töltenél. maximum 80 nettó ( én ennyit kerestem )

2010. aug. 1. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!