Mi az értelme annak, hogy csak én maradok otthon most?
Élelmiszeripari laborról van szó, asztmás vagyok, ezért nekem nem kell a héten mennem dolgozni,d e home officenak minősül és ugyanúgy kapok fizut. Dolgozni még nem tudok, ahhoz kellene a benti gépem és hozzáférés, de még nincs kész. A közvetlen főnököm azt mondta, lehet holnaptól ő is home officeba lesz, de senki más nincs a gyárból.
Ennek mi értelme? 10-en vagyunk a laborba
De mondtam, hogy nem durva asztma, illetve, akkor mondták volna, hogy azzal a feltétellel, hogy sehova ne megyek, mert speciel így az utcán nagyobb eséllyel kapom el, mint bent a gyárban, ahol találkozok 20 emberrel egész nap, itt meg a szomszédom is karantén alatt van például.
Meg vmikor vissza kell mennem, hónapokig nem tudok home officeba mit csinálni
minden, hogy milyen asztma, akinek eleve légúti problémái vannak, az már gond.
lehet, hogy azért nem mondták külön, mert feltételezték, hogy a saját egészséged érdekében tájékozódsz, illetve hogy nem kell megtiltani, magadtól sem mész ki.
nekem is van egy alapbetegségem, én már február végén kértem a munkahelyemet, hogy otthonról dolgozhassak - elutasították, hogy nincs különösebb veszély, most meg az egész országban kijárási tilalom van (nyilván nem Magyarországról beszélek).
szóval igyekezz követni az eseményeket, de most mindenesetre ha nem létszükséglet, ne mozdulj ki.
Mit "és én"?
Ki írt ki kérdést kettőnk közül? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!