Mi lesz azokkal akiknek most be kell zárni a koronavirus miatt?
Figyelt kérdés
Színházak,szorakozohelyek,mozik,uszodak... Mi lesz az alkalmazotakkal?2020. márc. 13. 23:11
11/16 anonim válasza:
Mivel villany folyamatosan kell és én szolgáltatónál dolgozom ezért nálunk nem lesz kiesés.
12/16 anonim válasza:
Az lenne a korrekt, ha a kormány úgy döntene, hogy a kényszerszabadság idejére nem kell befizetni a járulékokat a munkavállalók után és az SZJA-t sem vonnák az érintett emberektől és a nettó bérüket továbbra is megkapnák, vagy annak legalább 70%-át.
13/16 anonim válasza:
Szerintem azok félnek most akik gyárban dolgoznak. Van itthon is sok élelmiszer gyár ahol több 100-an dolgoznak.
Ott ha egy beteg is van be is záratják a gyárat. Ott 1 hónap kiesés a cégnek meg a dolgozóknak elég nagy érvágás.
14/16 chess01 válasza:
Ha abbol indulok ki, hogy ehbert fizetnek sok helyen. Ebbol kifolyolag sok embernek nincs megtakaritasa, ez melle meg a munkanelkuli alacsony osszege is 3 honapig jar, nem sok jot latok.
Teljes kiszolgaltatottsag, tobb millio embernel
15/16 anonim válasza:
14; megtakarítás azért nincs mert nem akar. Többnyire. Mindig a pénzt hozzák fel ilyenkor, pedig a mostani napról napra élők 90%-a akkor is ugyanúgy napról napra élne dupla fizu mellett is.
16/16 anonim válasza:
Egy darabig talán, meg persze van néhány, aki tényleg képtelen távlatokban szemlélni a saját életét, de jellemzően vennék hasznát a legtöbben, ha kicsit észrevehetően közelebb kerülnének az emberhez méltó életszínvonalhoz. Most elég sok nagyfejű is kénytelen lesz átgondolni ezeket a nemszeretem dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!