A HVG Állásbörze elmaradt napja meglesz-e később tartva a koronavírusos mizéria lecsengését követően?
Az emailjükből:
"Magyarország kormánya a mai napon egészségügyi vészhelyzetet rendelt el, melynek keretében határozatlan időre betiltották a 100 főnél nagyobb beltéri, és az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket.
Ennek értelmében a HVG Állásbörzén, a mai napon, március 11-én 19 óráig fogadjuk a látogatókat, holnap, március 12-én pedig nem nyitunk ki.
Tekintettel a fentiekre, azon dolgozunk, hogy lehetőséget biztosítsunk arra, hogy a HVG Állásbörze kiállítóihoz honlapunkon keresztül online formában jelentkezhessenek az álláskeresők.
Az online jelentkezés részleteiről a jövő héten tájékoztatást küldünk, addig is kérjük türelmedet és megértésedet.
Bízunk benne, hogy a jövőben is hozzájárulhatunk karriercéljaid eléréséhez!
Üdvözlettel:
a HVG Állásbörze szervezőcsapata"
(Én amúgy ott voltam az első napon, de számomra csalódás volt. Ha nem vagy mérnök vagy IT-s, akkor szerintem nem sok mindenről maradtál le.)
Az 1-es válaszoló által említett szöveg van a honlapjukon is.
És a "kiket keresnek" résszel is egyet kell értenem, bár hozzátenném, hogy a német nyelvtudású gazdaságis embernél már "fel szokták kapni a fejüket".
A kereső működik, a legtöbb pozícióra tudsz egyébként a cégek oldalán is jelentkezni.
A "személyes információkérésre" a válasz standok 90+%-nál amúgy is az szokott lenni, hogy írj e-mailt a karrier. ...@...-ra.
Az a baj, hogy hiába kontaktolsz személyesen, egy nap 100 emberrel is beszélnek, nem biztos hogy emlékezni fognak rád. A végén mindig ugyanaz a búcsú, hogy jelentkezz e-mailben, esetleg küldj referencia munkát.
Igazából ez csak egy tér, hogy a cégeket jobban megismerd, tudd mi a fő profil, illetve a nyitott pozikról is kicsit többet lehet megtudni. Arra jó, hogy ha jelentkezel mégjobban az adott cégre tudd szabni a cv-d.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!