Ez még is mi a franc volt? (kedvezménykártyás mizéria)
Szóval úgy kezdődött az egész hogy egy ismerősöm rábeszélt hogy csináltassak ilyen kártyát. Kedvezményeket lehet vele igénybe venni, meg pontokat gyűjteni, és ha x embert behozol a rendszerbe akkor újabb kedvezmények nyílnak a számodra. A lényeg hogy még nem volt meg ez a kártyám, de érdekelt egy kedvezmény, úgyhogy írtam egy érdeklődő levelet az adott cégnek, (legyen x) ahol igénybe vehető. Na most arra a levélre a mai napig választ nem kaptam. Na de most jön csak az érdekes rész, pár nappal ez után fel hív az ismerősöm aki ezt az egészet nekem ajánlotta hogy őt felhívta ennek az egésznek a vezetője, hogy állítólag én Budapesten(!!!) bementem ennek az x helynek egy üzletébe, és ordibáltam az eladóval a kedvezmény miatt. Elég messze lakok Budapesttől, és kb évente ha kétszer oda kerülök, de mit ad isten azon a napon tényleg pont BP-n voltam. Mikor ez állítólagosan történt, még meg sem volt a kártyám, tehát az t sem tudom hogyha elvileg én voltam az hogy azonosítottak be?! Mielőtt elkezdtem balhézni még be is mutatkoztam?!
Szerintetek ez még is mi a túró volt???
Azóta nem is foglalkozok ezzel a sz*rral.
"x embert behozol a rendszerbe "
Na innentől kezdődik a jó öreg ÁTVERÉS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!