A koronavírus miatt mennyire esett vissza a munkahelyek hajlandósága új munkavállalók felvételére?
Figyelt kérdés
2020. márc. 13. 10:16
11/13 anonim válasza:
Én egy nagy multi logisztika központjába jelentkeztem, pár nap múlva felhivtak és most jön a vicc része : 1 hét múlva adtak időpontot Viber videóhívásos állásinterjúra... Hiába mondtam hogy akár most vagy a héten is tudok viberen videóhívást fogadni, azt mondta a csaj a hétre sajnos már nincs időpontjuk.
12/13 anonim válasza:
2-3 hete még 100-as nagyságrendben volt álláslehetőség a máv oldalán. Most 21 db van. Engem ma hívtak egy cégtől, igaz, ajánlásra került be az önéletrajzom kb. 3 hónapja. Szóval, ha van meghirdetett állás, küldeni kell, mert foglalkoznak vele. Aztán, hogy videós interjú lesz-e vagy személyes, az majd kiderül. De próbálkozni kell, ha adnak lehetőséget. De ettől függetlenül határozottnak kell lenni, ne lássák, hogy mindegy mit, csak dolgozzak. Lássák azt, hogy vírus ide, vírus oda, nem csak a fizut szeretném felvenni, hanem a cég is érdekel. Nyilván némelyik a levegőt sem érdemli meg, oda nem kell menni, ha van erre lehetőség...
13/13 anonim válasza:
11-es a logisztika most dübörög, szimplán nem volt rá kapacitás hogy előbb interjúztassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!