Rosszul néz ki, ha a CV-n átlóg egy tapasztalat a következő oldalra?
Figyelt kérdés
Profession-ön készítettem el a CV-m még tavaly, nem töltöttem fel sehova. Most, ahogy feltölteném, észrevettem egy sortörést a tapasztalataim felsorolásánál, és újra szerettem volna ez miatt csinálni. Egy az egybe másoltam a szöveg a régiből, és még egy sorral is kevesebb lett ugye, de még kevesebb dolog fér az első oldalra.
Azt vettem észre, hogy a begépelhető mező keskenyebb lett, és így megnő a sorok száma. Ez miatt nem jön ki szépen, hogy egyik oldal tapasztalat, másik oldal tanulmány és a többi. Esetleg tudjátok, hogy hogy kell ezt megoldani?
Ha nem, akkor végső esetben így hagyom, de nem mutat ez rosszul?
2020. márc. 12. 21:09
1/4 anonim válasza:
Az ilyen profession és társai oldalairól generált CV mind kuka. Csinálj egyet wordben, canva, stb. Sokkal igényesebb.
2/4 anonim válasza:
Tök mindegy, ilyen helyesírással.
4/4 anonim válasza:
Amerikában talán 1 oldal, de itt ezt nagyon keveslik a HResek. Sajnos meg kell mutatni milyen sok diplománk és tapasztalatunk van. Persze a nem relevánst azt nem kell részletezni, de a HResek szeretik, ha pontosan nyomon tudják követni egy ember életútját a CVje alapján. Röhej...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!