Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti ilyen esetben kikérnétek a...

Ti ilyen esetben kikérnétek a főnök véleményét?

Figyelt kérdés

Lassan 2 hete dolgozok másodszakácsként egy étterembe. Viszont az egyik kiszolgálós csaj az a tipikus fullos de esze 0 nulla típus. A következőt szokta csinálni amikor nincs nagy hajtás bejön dirigálni a konyhára hogy takarítsak ki mindenhol ha éppen nincs dolgom, mert hiába vagyok szakács nekem mindent kell csinálni... Persze mikor van időm magam is tisztán tartom a konyhát. De a legjobb az amikor bejön és azt mondja "úgy látom még picit poros a szekréyek teteje és társai.... A főnököm az első munkanapon azt mondta nekem a főzés a dolgom semmi más, de mikor ez a nő műszakba kioktat állandóan és a főnök is a közelben van nem szól semmit csak nevet egyet. De engem bosszant.

24/F

2020. márc. 10. 14:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, ha nem tetszik, csinálja meg.
2020. márc. 10. 15:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nevess Te is. Lehet csak imponálni akar és nem tudja, hogy már nem az oviban van. Másik verzió hogy a főnök dugja és azt hiszi bármit megengedhet magának cserébe. Sokáig szívóznak veled, mehet a döglött patkány a szellőzőbe, aztán névtelen bejelentéssel hívd ki az ANTSZ-t és kezdj el másik munkahelyet keresni.

Vagy ha krvára ráérsz, lehet elkezdhetnél takarítani is. 😁

2020. márc. 10. 16:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Javasolj neki is vmi munkát, takarítson a kasszában, mert ott mindig kupi szokott lenni. Az élelmiszerboltban folyton panaszkodnak a kasszások, hogy az előző mindig ott hagyja a szemetet. Vagy töltsön sót a sótartóba, szalvétát a sztartóba, stb. Ne hagyd magad! A főnököd hagyd, úgyis azt mondaná, hogy oldjátok meg! Vagy kérdezd meg a kollégádat, hogy ez a csaj mindig ilyen? Vagy másnak is teszi az eszét?
2020. márc. 10. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!