Akik ilyen nevetséges 100-200 ezreket keresnek nem érzik úgy hogy elpocsékolják az életüket?
Még a 300 ezer is vicc jobban belegondolva, de annnyiból átlag szinten el lehet vegetálni.
Viszont az ilyen 100-200 ezrek főleg Budapesten csak a túlélésre elég.
Akik ennyit keresnek nem érzik megalázónak ezt?
Vagy ennyire értékelik magukat, az idejüket, a munkájukat?
"Még a 300 ezer is vicc jobban belegondolva, de annnyiból átlag szinten el lehet vegetálni."
Ez "A kutya is jó dolgában veszik meg" minősített esete.
Miért lenne vicc, vagy megalázó?
240-et keresek, párom is körülbelül annyit. Kényelmesen élünk belőle, jó kajákat eszünk, utazni is szoktunk, jut a hobbinkra, félre is tudunk tenni.
Oké, nekünk szerencsére nem kell albérletet vagy törlesztőt fizetni, de ha az lenne & cserébe többet is keresnénk hogy ugyanígy maradjon pénzünk magunkra, akkor az szerinted még mindig nevetséges lenne...
Szeretem a munkámat, úgy érzem hasznos amit csinálok, élvezem a szabadidőmet, tartalmasan élünk.
Kérlek, tényleg magyarázd el, hogy miért lenne ez megalázó.
# 18
Bármelyik irodai adminisztrátor pozícióban.
Nekem itt keleten nettó 146e a fizu + túlóra (~20e) + 12e cafeteria - szimpla adatrögzítő pozíció.
Nem, itt ennél nem adnak többet hasonló állásra és így is szerencsésnek érzem magam, hogy végre találtam állást 1 év után, mert olyan sokan jelentkeznek 1-1 pozícióra, hogy ihaj. Nem, elmenni más országrészre nekem nem opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!