Anyagilag ti meddig tudnátok karanténban kihúzni otthon?
Figyelt kérdés
Nem az a kérdés hogy mennyire vagytok betárazva kajából, hanem hogy ha a munkahelyre sem szabadna bemennetek hány hónapig tudnátok fizetni az élelmet és a létszükségleti dolgokat a megtakarításaitokból. (tegyük fel hogy ha ilyen időkben a Tesco házhoz szállításra lehet majd támaszkodni)2020. márc. 2. 22:10
12/19 anonim válasza:
1-2 hónap. :(
Sok kockázatot vállaltam, hogy szoftverfejlesztő legyek és a dolgok általában nem jól sültek el. Anyagilag kb padlón vagyok.
14/19 anonim válasza:
Ha dolgozhatnék otthonról (olyan munkám van hogy megoldható), akkor kvázi bármeddig.
Ha nem, akkor 1-2 évig szerintem.
15/19 anonim válasza:
Ha a home office nem számít és feltételezem, hogy mindennemű megtakarításainkat és kötelezettségeinket is fizetjük, akkor kb. egy évig.
Ha csak kajára, illetve létszükségletre megy pénz, akkor nagyon sokáig.
16/19 anonim válasza:
Eleve otthonról dolgozom, de 4,5 évig ellennék a mostani megtakarításomból (lakbér, rezsi, kaja, tisztálkodószer). Ha mindent kifizetnének, amivel lóg nekem ügyfél, akkor 5,5 évig.
17/19 anonim válasza:
Ilyen helyzetben nem a tescora lehet tamaszkodni,hanem a katonaságra Kaptok kaját szoval keep calm.
18/19 anonim válasza:
Ez attól függ, kinek mekkora a kiadása. Eleve valaki hiába keres jól vagy dolgozik sokat, ha pl. albérletben él és hitele van meg családja, most csak a legrosszabb példát mondom, de akkor simán lehet havi fél milla a kiadása, ellenben aki semmit nem csinál egész nap otthon a családi házában, lehet ő gazdagabb, mert nem kell semmire költenie. Így ilyen szempontból az húzná tovább, aki minden létszükségletet le tud fedni akár ingyen, akár minimális összegből.
19/19 anonim válasza:
Szerencsére én 50-60%-ban home officeban dolgozok, és még majdnem öt évre szóló szerződésem van. Tehát anyagilag nem lenne gondom, amíg volna valaki a bérelmázolóknál, aki megnyomja a "Küldés" gombot minden hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!