Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Anyagilag ti meddig tudnátok...

Anyagilag ti meddig tudnátok karanténban kihúzni otthon?

Figyelt kérdés
Nem az a kérdés hogy mennyire vagytok betárazva kajából, hanem hogy ha a munkahelyre sem szabadna bemennetek hány hónapig tudnátok fizetni az élelmet és a létszükségleti dolgokat a megtakarításaitokból. (tegyük fel hogy ha ilyen időkben a Tesco házhoz szállításra lehet majd támaszkodni)
2020. márc. 2. 22:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
5 év
2020. márc. 3. 09:29
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

1-2 hónap. :(

Sok kockázatot vállaltam, hogy szoftverfejlesztő legyek és a dolgok általában nem jól sültek el. Anyagilag kb padlón vagyok.

2020. márc. 3. 10:28
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
Kb 1 hónap
2020. márc. 3. 11:22
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha dolgozhatnék otthonról (olyan munkám van hogy megoldható), akkor kvázi bármeddig.

Ha nem, akkor 1-2 évig szerintem.

2020. márc. 3. 11:52
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha a home office nem számít és feltételezem, hogy mindennemű megtakarításainkat és kötelezettségeinket is fizetjük, akkor kb. egy évig.

Ha csak kajára, illetve létszükségletre megy pénz, akkor nagyon sokáig.

2020. márc. 3. 14:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Eleve otthonról dolgozom, de 4,5 évig ellennék a mostani megtakarításomból (lakbér, rezsi, kaja, tisztálkodószer). Ha mindent kifizetnének, amivel lóg nekem ügyfél, akkor 5,5 évig.
2020. márc. 3. 18:47
 17/19 anonim ***** válasza:
68%
Ilyen helyzetben nem a tescora lehet tamaszkodni,hanem a katonaságra Kaptok kaját szoval keep calm.
2020. márc. 4. 22:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, kinek mekkora a kiadása. Eleve valaki hiába keres jól vagy dolgozik sokat, ha pl. albérletben él és hitele van meg családja, most csak a legrosszabb példát mondom, de akkor simán lehet havi fél milla a kiadása, ellenben aki semmit nem csinál egész nap otthon a családi házában, lehet ő gazdagabb, mert nem kell semmire költenie. Így ilyen szempontból az húzná tovább, aki minden létszükségletet le tud fedni akár ingyen, akár minimális összegből.
2020. márc. 5. 08:49
 19/19 anonim válasza:
100%
Szerencsére én 50-60%-ban home officeban dolgozok, és még majdnem öt évre szóló szerződésem van. Tehát anyagilag nem lenne gondom, amíg volna valaki a bérelmázolóknál, aki megnyomja a "Küldés" gombot minden hónapban.
2020. márc. 7. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!