Tudnátok irányt mutatni otthon végezhető munkára?
Számomra nem derült ki pontosan: most tulajdonképpen anyukádnak keresel munkát vagy magadnak?
Mert a felsorolt munkák izomsorvadással nem igazán fognak menni.
És mihez értesz?
Fordítás, rengeteg szoftveres munka végezhető home office-ban, csak ahhoz kell érteni valamihez
A csomagolós munkák arról szólnak, hogy te kapsz 1 nagy doboz lehúzós MLM-nek álcázott piramisos fost, majd a feladatod másoknak ezt az ábrándot eladni és kiküldeni nekik ugyan azt a fost, amit neked kiküldtek...
Amikkel én találkoztam (szomszéd csinálta) toll összeszerelés 2,5Ft/db, beetették, hogy óránként 1000db is megcsinálható, erre 30db/óra lett az átlagja 10 nap gyakorlás után :)
Szinte ugyan ez de piramisjátékban, melyet MLM-nek álcáztak. Szintén a szomszédom, fizetett tollhoz alapanyagokra 150Ft-ot, 1000db-hoz elég volt a minimum rendelés = 150 000Ft-os csomag, majd 200-250Ft/db volt beharangozva, hogy annyiért lehet eladni.
A korábbi tapasztalataiból kapásból kikalkulálta, hogy igénybe veszi a segítségemet és kiszámoltatja velem, mennyi is lenne ez óránként Ft-ban.
1000db toll 50 000-100 000Ft között, óránként 1500-3000Ft... Hát itt vérszemet kapott szegényke és hiába próbáltam neki megmagyarázni, sehova nem fogja tudni eladni a tollakat nem hitt nekem.
Végül nem 1000, hanem 10 000db toll rohadt rá, melyért persze engem hibáztatott :)
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
Akik nem értették, tisztázás végett: Anyukámnak keresek munkát. Nekem semmi nincs. Reméltem van aki tud konkrét irányt írni, ami itthon végezhető, hogy itthon tudjon lenni velem.
Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!