Tudnátok irányt mutatni otthon végezhető munkára?
"Évtizedek óta négy fal között élek magatehetetlenül és szinte egyedül, mert anyum dolgozni jár és az ő jövedelméből (ami nem sok) és az én 65 ezremből élünk. Reméltem segítséget de nincs"
Ez mondjuk nem egészen így van... Előtted az internet, ma már nagyon jól lehet tanulni internetről is, mondok is mindjárt 2 dolgot, amit simán meg lehet tanulni internetről: angol és marketing. Ráadásul, ha ezeket MAGAS SZINTEN megtanulod, akkor otthonról végezhetsz fordítást, marketingezést - nem kell eljárni sehová.
Ezenkívül gondolom, anyukád azért kb. nettó 150 ezret megkeres, Neked van 65 ezer ft - ez 2 emberre 215 ezer ft, - nem sok, de vidéken simán meg lehet belőle élni.
Én 31 év munkaviszony után lerokkantam, betettek egy olyan kategóriába, hogy havi 47 ezret kapok - ennyi a lakásrezsi. Budapest, főváros, ahol nem terem meg a kertben semmi :-(
Inkább használd ki azt az időt, amíg otthon vagy és tanuld az angolt: beírod a keresőbe, hogy online angol és máris kidob egy csomó lehetőséget - van köztük ingyenes is, szép számmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!