Anyagilag ti meddig tudnátok karanténban kihúzni otthon?
Figyelt kérdés
Nem az a kérdés hogy mennyire vagytok betárazva kajából, hanem hogy ha a munkahelyre sem szabadna bemennetek hány hónapig tudnátok fizetni az élelmet és a létszükségleti dolgokat a megtakarításaitokból. (tegyük fel hogy ha ilyen időkben a Tesco házhoz szállításra lehet majd támaszkodni)2020. márc. 2. 22:10
1/19 anonim válasza:
Ha a munkahelyemre nem szabad bemennem, dolgoznék otthonról. Nem lenne gond. De ha mégsem, akkor is gond nélkül kihúznék egy nagyon hosszú karantént is a megtakarításomból.
igazából kicsit szomorúnak tartom a kérdést, mert ez azt jelenti, hogy vannak emberek ma Magyarországon, akiknek még pár hónapra elegendő megtakarításuk sincs. És ezzel nem az embereket minősítem, hanem a magyar fizetéseket.
2/19 anonim válasza:
Pénzzel: 2-3 hónap.
Online fizetés: 1-2 év.
Ha nincs törvény: Passz...nekem van puskám. A boltosnak nincs.
3/19 anonim válasza:
Dolgoznék otthonról egy darabig. Nagyon szerény körülmények között élve kb. egy évig kihúznám.
4/19 anonim válasza:
ha nem szállnak el az árak és nem rabol ki senki és nem értéktelenedik el / nem einstandolják a bankbetéteket akkor olyan 20-25 évig. Szerényen 30-40 év.
5/19 anonim válasza:
Melóm fele home office, és van annyi megtakarításom, hogy 4-5 hónapig ne legyen gond, ha nem dolgozom
9/19 anonim válasza:
nekem már családot kell eltartani, így nehezbb a képlet de szerintem 50-80 évig biztosan.
Emellett vannak albérleteim, így ha azt is beleszámolom akkor korltálan.
10/19 anonim válasza:
Nincs nagyon megtakarításom, szóval nem sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!