Hogyan lehet idegösszeomlás nélkül kibírni hogy nevetséges összeget tudok havi szinten félretenni?
9-es vagyok.
Én is ugyanennyit, sőt, picit kevesebbet tudok félrerakni, hasonló élethelyzettel. Ha te ezzel nem tudsz tervezni, az már a te bajod.
Ahelyett, hogy azt látnád, hogy ennyi félretett pénzből te akár még képezni is tudod magadat, már most azon sírsz, hogy ez kevés. Hát hidd el, azon felül, hogy sokan félre se tudnak rakni, ez pont jó összeg arra, hogy egy versenyképes szakmára, vagy a tanulási időt biztosító háttérre félretedd.
Tegyél csak 60-at félre, a fennmaradó összegből meg vegyél nyugtatókat és kezd el szedni 👍
Viccet félretéve ha még fiatal vagy és normális életet szeretnél, akkor kezdj el németül tanulni meg valami szakmát amivel el tudsz ott helyezkedni.
Én 150-et keresek (tanárként), albérletben lakom és örülök, ha hónap végén egyáltalán futja kajára :(
Nem vagy te olyan rossz helyzetben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!