Orvosi diplomával lehet SSC-ben dolgozni? Sok orvosi diplomás dolgozik SSC-ben?
Figyelt kérdés
2020. febr. 29. 17:33
11/16 anonim válasza:
Lehet. Pont orvost nem ismerek, de gyógyszerészt igen.
12/16 anonim válasza:
Orvosként én olyan témára szakosodnék amit lehet magánban csinálni, és magánrendeléssel 5-ször annyit lehet keresni mint valami jött-ment SSC-ben, de hát te tudod...
13/16 anonim válasza:
Mondjuk aki az orvosin x év kemény tanulással kiszenved egy diplomát tuti nem ssc ben képzeli el az életét. Akkor inkább magáneü ellátásban megy több pénzért vagy külföld.
14/16 anonim válasza:
Ennél okosabban kell kitalálni kamu kérdés, egyetlen orvos sem dolgozik SSC-ben, mert ORVOSOK.
15/16 anonim válasza:
11:
Lehet hogy ugyanarról a személyről van szó, én ismerőstől hallottam egyről, aki Bécsben szerezte a gyógyszerészi diplomát, aztán hazajött, és most talán level 1 supportos valahol.
Egyébként egészségügy specifikus cégnél el tudnám képzelni. Nem SSC, de ismerek olyat, aki orvosként irodai munkát végez, olyat, amit orvos, gyógyszerész vagy természettudományos végzettségűek csinálnak általában.
16/16 anonim válasza:
Nem ugyanaz, ezek szerint legalább ketten vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!