Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Orvosi diplomával lehet...

Orvosi diplomával lehet SSC-ben dolgozni? Sok orvosi diplomás dolgozik SSC-ben?

Figyelt kérdés

2020. febr. 29. 17:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Pont orvost nem ismerek, de gyógyszerészt igen.
2020. febr. 29. 20:24
 12/16 anonim ***** válasza:
23%
Orvosként én olyan témára szakosodnék amit lehet magánban csinálni, és magánrendeléssel 5-ször annyit lehet keresni mint valami jött-ment SSC-ben, de hát te tudod...
2020. febr. 29. 20:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk aki az orvosin x év kemény tanulással kiszenved egy diplomát tuti nem ssc ben képzeli el az életét. Akkor inkább magáneü ellátásban megy több pénzért vagy külföld.
2020. márc. 1. 10:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ennél okosabban kell kitalálni kamu kérdés, egyetlen orvos sem dolgozik SSC-ben, mert ORVOSOK.
2020. márc. 3. 18:08
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

11:

Lehet hogy ugyanarról a személyről van szó, én ismerőstől hallottam egyről, aki Bécsben szerezte a gyógyszerészi diplomát, aztán hazajött, és most talán level 1 supportos valahol.

Egyébként egészségügy specifikus cégnél el tudnám képzelni. Nem SSC, de ismerek olyat, aki orvosként irodai munkát végez, olyat, amit orvos, gyógyszerész vagy természettudományos végzettségűek csinálnak általában.

2020. márc. 3. 18:30
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem ugyanaz, ezek szerint legalább ketten vannak :)
2020. márc. 3. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!