Marmint nekem van érettségim de mi értelme van olyan dolgokat tanulni amivel semmi hasznát nem veszünk az életben. Például ott volt a történelem arról tanultunk mi volt a múltban de attól hogy tudjuk még ezzel nem fogunk pénzt keresni vagy boldogulni az életben. Aztán ott az egyetem ottsem tanítanak olyan szakmai titkoķat vagy olyan dolgokat amivel ha kikerül az ember a nagybetűs életbe eltud tudni helyezkedni és pénzt keresni. Sajnos én azt veszem észre hogy nem a tanulás számít hanem a kapcsolatok a szerencse a háttér és legkisebb százalékban a papír ami felfogható mondjuk egy buszjegynek mármint annyi értéke van hogy azzal tudsz jelentkezni munkára de hogy fel is vesznek az már nem a papíron és a tudáson fog múlni.
2020. febr. 27. 16:39
1/7 anonim válasza:
"Sajnos én azt veszem észre hogy nem a tanulás számít hanem a kapcsolatok a szerencse a háttér és legkisebb százalékban a papír ami felfogható mondjuk egy buszjegynek mármint annyi értéke van hogy azzal tudsz jelentkezni munkára de hogy fel is vesznek az már nem a papíron és a tudáson fog múlni"
Szerencsére teljesen irreleváns, hogy te mit veszel észre.
2020. febr. 27. 16:49
2/7 anonim válasza:
Tanulj, művelődj egy kicsit és akkor meg fogod tudni érteni, hogy mi a haszna...
Amúgy a történelem nélkül, konkrétan nem lenne civilizációnk.
Az egyetemeken meg azért van rengeteg gyakorlatias képzés, melyekkel lehet pénzt keresni.
Ott az orvosi, az összes mérnöki, informatikai, pilóta képzés... Stb.
2020. febr. 27. 17:20
3/7 anonim válasza:
nem csak azt érdemes tudni, amivel pénzt fogsz keresni. Nem csak a pénz körül forog az élet.
2020. febr. 27. 18:15
4/7 anonim válasza:
Középiskolában, gimnáziumban azért kell mindent tanulni, mert abban a korban (a ritka kivételektől eltekintve) még nem nagyon tudja senki, hogy merre szeretne majd továbbmenni. Aki történelemtanárnak készül, nyilván szüksége van a középiskolai/gimnáziumi történelemoktatásra is.
2020. febr. 27. 20:52
5/7 anonim válasza:
Azért nem látod, mire jó a tudás, mert neked nincs.
2020. febr. 28. 04:40
6/7 anonim válasza:
Hát igen, az általános műveltség, és a magasabb szintű szaktudás is bullshit…
Mi a véleményed a nyelvtanulásról?
2020. febr. 28. 13:25
7/7 anonim válasza:
Egyre többször előfordul velem, hogy olyan általános műveltséghez tartozó infókra van szükségem, csak úgy fejből, randomra, és nagyon jól jön, hogy nem kell mindenért keresgélnem. Nem haszontalan dolog a tudás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!