Miért taposnak el mindenhol, ha ennyire igyekszek? Miért használnak ki és néznek semmibe? Miért csak a “haverok” érvényesülnek mindig? Vagy csak én vagyok ekkora szerencsétlen?
"Miért taposnak el mindenhol, ha ennyire igyekszek? Miért használnak ki és néznek semmibe? Miért csak a “haverok” érvényesülnek mindig? Vagy csak én vagyok ekkora szerencsétlen?"
Nem olvastam végig ugyan, de állíthatom nem vagy egyedül.
Én pontosan hasonlókat érzek mindig, és akárhány helyre kerülök, ugyanabba a hibába belefutok. Mindig mások helyett dolgozom, és mások elcseszett dolgait hozom rendbe, pedig pont ezt nem akarom. Az indulás mindig jó, aztán félrecsúsznak a dolgok.
Valaki erre azt mondta, "mert hülyére segítőkész vagy és kihasználnak". Valószínűleg ezen nem tudok változtatni ugyanis ha valaki segítséget kér, egyszerűen nem tudok nemet mondani. Tudat alatt az van, hogy ha nekem kell segítség, milyen rossz az, ha senki nem segít. Génhiba... pont.:)
Ez a baj, túl jó vagy, én is jártam így! Mint az első mondta:
Ez egy csapda. Az a baj, hogy ha tökéletesen végzed azt a munkát, ahol vagy, akkor minek akarnának elhelyezni onnan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!