Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha agglomerációból járok be...

Ha agglomerációból járok be Pestre melózni a vonatbérlet 86%-át nem kéne a cégnek állnia?

Figyelt kérdés

A főnök annyit mondott erre ő nem fizet semmit, döntsem el megéri -e nekem így is itt dolgozni hogy az utazás az én zsebemet húzza 100%ban.

Nem értem: ez nem jogszabályi kötelezettsége lenne a cégnek?

2020. febr. 24. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
21%
Igen, kötelesség állni. Jelentsd fel.
2020. febr. 24. 12:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem jelentem én fel semmi értelme se lenne, voltaképp pont azt fogom tenni amit a főnök mond.

Eldöntöm érdemes-e nekem így ennyiért itt keccsölni ha az utazást is magam állom.

Így amíg nincs más jobb addig igen érdemes.

Amint lesz más abban a pillanatbna nem lesz többé érdemes.

2020. febr. 24. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:
71%

Persze, hunyaszkodj meg a fonoknek. Engedd hogy torvenytelenul mukodjon. A szememben a cinkosa vagy, hiaba vagy karvallottja a mohosaganak.

Az utazasi terites nem egy onkentes dolog, hogy ha jofej a ceg akk fizeti. Ez torvenyi kotelezettseg. Egyszereun nem hiszem el, hogy ennyire birkak vagytoky hogy hagyjatok hogy igy lehuzzon.

2020. febr. 24. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
De, köteles lenne fizetni.
2020. febr. 28. 09:17
 5/5 anonim ***** válasza:
71%
(Felesleges volt feltenned a kérdést.)
2020. márc. 1. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!