Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha azt mondja valaki, hogy Ő...

Ha azt mondja valaki, hogy Ő bányászmérnök, akkor miért fanyalognak úgy az emberek mintha egy alkesz kőműves lenne?

Figyelt kérdés

Az egyik legnehezebb mérnöki szak...

Magyarországon a bánya és geotechnikai mérnöki elve csak mesterképzésben indul.

De ezt a dolgot külföldön is megfigyeltem, hogy a bányászmérnökről mindenki valami csíle tologatóra asszociál és azt hiszik, hogy valami büdös proli...

Közben 80-150 ezer dollárokat keresnek évente.

Miért nézik le Őket?

2020. febr. 20. 11:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nah: én jártam egy-két nagyobb anyagkitermelő helyen és bànyamernökkel egyikben sem találkoztam. Biztos le vannak spórolva. Szóval attól, hogy 600 bánya van itthon még nincs 600 potenciális munkáltató. Lehet, hogy csak minden 10.ik keres ilyen embert.
2020. febr. 22. 08:00
 12/13 anonim ***** válasza:

A bányamérnökről a legtöbbnek a bányák jutnak az eszébe, a felszín alattiak. Miután mind bezárt, lehet, egy még van vhol, így halvány fogalmuk sincs, hogy a bányamérnök hol is dolgozna... Az, hogy vannak külfejtések? Hol tudnák már a hétköznapi ember? A külfejtés pedig nem mélyművelés, tehát megint nincs róla fogalma, ezért néznek nagyokat vagy gondolják alkeszeknek, esetleg olyan szakmának, amire nincs igény.

Alagútépítés fontos a bányamérnök, de épülnek alagutak? Nem tudom.

2020. febr. 22. 17:45
 13/13 anonim ***** válasza:
54%
Mert úgy könmyű,hogy csak úgy zsebbű kifizeti a diplomát,csak,mert megteheti
2020. jún. 18. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!