Mégsem akarok interjúra menni?
Amennyiben tegnap volt egy telefonos interjúm a hr-essek egy cégtől, és péntekre behívtak interjúra,de isőköuben még sok másik cég is behívott , és ez a pénteki van a legmesszebb(1,5 óra) és így keggondoltam magam és nem szeretnék már elmenni , nagy bunkóság ha írok nemik hogy nem jó a péntek?
Attól még az életben ha mégis hozzájuk akarok menni, beadhatom majd ? Vagy így már teljesen elásom magam a szemükben?
(Egyetemista vagyok,hyakornoknak mennék)
Köszi az értelmes válaszokat!:)
21N
Igazából az is a gond,hogy lesz pár teszt,amire nem rudnék holnapra felkészülni,mert ma egész nap egystemen vagyok.
Úgyhogy végül átvariáltam hétfőre. Mimdegy,most már Azért elmegyek,legalább gyakorlom az interjús helyzeteket :D
Jól tetted, hogy szóltál, ilyenkor jelezni kell minnél hamarabb hogy nem tusz elmenni az egyeztetett időpontra.
Azt meg még telefonban érdemes tisztázni, hogy szakmai teszt lesz, vagy egyéb és kb mennyi idő kitölteni. Tesztre való készülés helyett/melett valószínűleg többre mész ha utánanézel a cégnek, mióta működnek, kik az ügyfelei, mivel foglalkoznak, stb. ha HR-es rákérdez, jó pont lehet ha tájékozott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!