Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres kb egy Bolt-os...

Mennyit keres kb egy Bolt-os taxis?

Figyelt kérdés
Mondjuk napi 12 órávál egy hónapban 26 napot?
2020. febr. 20. 07:01
 1/8 anonim ***** válasza:
13%
Körülbelül nettó 220-250 ezret. Nyáron többet.
2020. febr. 23. 10:24
 2/8 anonim ***** válasza:
14%
Igazából a legtöbb boltos kétlem hogy becsületes ha belegondolunk akkor logikus is, gyakorlatilag bárki odamehet a címhez, nincs urh,ott a tablet azon kapják a címet, azért lépett be egy csomó hiéna is mert ugyanúgy lehúzhatják a gyanútlan embereket mert úgy fuvaroznak ahogy kedvük tartja
2020. febr. 28. 19:42
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

A BOLT-os taxikban ugyan úgy van taxióra, sőt, a BOLT minden egyes fuvar költségét összenézi az "általuk számolt" fuvarral és ha x%-nál nagyobb a differencia már repül is a taxis. Utas szempontból a BOLT a legbiztonságosabb taxitársaság ma Budapesten. Csak szólok...

Haverom a BOLT-al 300-350et csinál meg bérelt kocsival havonta. De éves átlagot érdemes nézni, mert vannak jobb és rosszabb hónapok természetesen. Most pl. 0-ás hónapok vannak...

2020. máj. 9. 22:02
 4/8 anonim ***** válasza:
28%

2#

A haverod ferdít.

Voltam a BOLTnál, a Főtaxinál, a 6x6nál.

350 ezer az nem nettó költség vagy nem 12 óra 26 nappal, ahogy a kérdező meghatározta.

Az igaz, hogy a BOLTNÁl van taxióra, de te vagy promózod a haverod cégét vagy lövésed sincs arról, hogy ez mit sem számít.

Beülős fuvarnál indítasz egy órát 2es tarifán ami 2x annyi, mint az alap tarifa és a végén törlöd a fuvart. Ez csak a legegyszerűbb csalás. Ilyenkor mit hasonlítgat a cég.. a semmit, azt aminek nincs nyoma??

A legkönnyebben a BOLTnál lehet csalni, pláne az app-os fizetéseknél.

Így persze már értem is a 350 ezret. így oké.

De komolyan, ne viccelj már, a BOLTNÁl még etika sincs, hogy lenne már a legbiztonságosabb cég.. jézusom. Külföldiek sírva ülnek át bármelyikhez miután lehúzta őket egy BOLTos.

De ha már legbiztonsagosabb:

Pénzügyileg a legbiztonságosabb a City taxi.

De mivel ott nem dolgoztam, mert lehetetlen bekerülni, így egyértelműen a Főtaxi. Ott ha jelentettek valakit, hogy pörgeti az órát szerdán már etikán ült, az órája meg darabokra szedve került átvizsgálásra. Rossz esetben egy utas jelentés és már repült is az illető. Más kérdés, hogy jól keresni nem is lehetett a Főtaxinál. Túl sok szabály és inkább az utas érdekeit nézik mint a taxisét, holott belőlünk élnek.

6x6 pedig a Fő és a Zöldséges között van.

2020. máj. 31. 20:48
 5/8 anonim ***** válasza:
31%

Ember, te miről hadoválsz? A BOLTnál az utasok 90%-a egy petákot sem fizet a sofőrnek, appal hívja a kocsit, Appal fizet, minden kontrollált.

"Beülős fuvar" szintén kutyát nem érdekel, az egy igazi barom aki 2020-ban leint egy taxit, meg is érdemli.

Az utas meg azért van biztonságban, mert:

- Ha városnézni visz a sofőr akkor hívja az utas az ügyfélszolgálatot, azonnal látják milyen útvonalon ment a kocsi mivel a sofőrnek és az utasnak a telefonja is rögzíti és ha a Blaháról a János hegy érintésével vitték a reptérre az utast már vonják is le, az utasnak meg fizetik vissza az út árát. Ha valaki kapja a negatív értékeléseket sorba akkor pedig repül. Ezért jó az utasnak.

Amúgy a srác évekig a főtaxinál volt sofőr ahogy szerinted "lehetetlen" bekerülni és pont azért ment át a bolthoz, mert SOKKAL több a fuvar és kevesebb a baxogatás, csak az utasokkal kellett normálisan viselkedni, hogy jó értékeléseket kapjon és kész. A Főtaxinál meg szórakoztak ilyen baromságokkal az ellenőrök, hogy az esős műszak végén koszos az autó vagy egy bringás meghúzta a jobb tükör szélét 3 napja és karcos a fólia, miért jött ki dolgozni ilyen autóval (na vajon miért...) Mindezt úgy, hogy fele fuvart adtak mint a BOLT már tavaly év vége felé.

Nem tudom téged ki bántott és miért utálod ennyire a BOLT-ot, de én utasként mondom, hogy messze a legkényelmesebb a szolgáltatás és én még ha nem is vagyok egy nagy taxis sokkal nagyobb biztonságban érzem benne magam a lehúzástól, mint egy akármilyen másik társaságnál.

2020. máj. 31. 21:24
 6/8 anonim ***** válasza:
7%

Olvasd már el és értelmezd már hova lehetetlen bekerülni, mert elsőre nem sikerült.

A lehúzás pedig sosem annál a fuvarnál megy aminek nyoma van. Amiket elmondtál mindenhol jelen van, mindenhol rögzítik gps alapján merre mentél egy későbbi reklamáció esetén, le vagy maradva ez ma már alap.

Az appos lehúzás pedig mindennapos.. a végén a sofőr igazítja be az árat. Külföldieknél megy a plusz párezer, nekik nem tűnik fel. Te meg kapsz pár száz pluszt és észre sem vetted, ügyes vagy. :)

A komolyabb lehúzás pedig, bármilyen meglepő beülős fuvaroknál van jelen és nem kevés ilyen fuvar van. Nem csak hétvégén este, hétköznap és napközben is, de látszik, hogy nem vagy képben.

A különbség az, hogy amíg egy nagyobb társaságnál ilyenkor is beülőst kell nyomnod, ellenőriznek és büntetnek, addig a Boltnál simán megúszod, mivel nincs etika, ellenőrzés és semmi bizonyíték nem marad a fuvar után.

Nyilván egy olyan embert aki képben van, nem lehet lehúzni sehol, de egy kevésbé jártas vagy részeg vagy külföldit igenis a boltnál a legkönnyebb. Hiénák társasága lett és ez a bajom vele, ezért is hagytam ott. Akkor még nem vállalkozóként a bérbeadóm azt kérte minden fuvart töröljek az órámból.. Nem tudtam így folytatni, állandóan rettegve egy nav-ostól.

De bírom, hogy utasként jobban tudod.

Figyelj, nagyon egyszerű, kérj áfás számlát és meglátod ki ad és ki húzza a száját. Segítek, boltos többsége bérlő és húzni fogja.

Citynél mindenki vállakozó, mindenki szó nélkül adni fog.

2020. máj. 31. 22:22
 7/8 Juhász Tamás2002 válasza:
58%

Jöttem ide nézelődni, mert érdekelt mennyit lehet a boltozással összeszedni és elég elkeseredett vagyok. Nem azért mert szinte biztos, hogy kamu a válaszokban megadott 300000 netto.

Szerdától vasárnapig 40 órában biztos jól többet lehet keresni...

A tipikus kifogásokat látom itt is, mint például sok más helyen.

De belehet ülni egy boltba péntek este és hallgatni hány címet utasít vissza míg téged elvisz egy 10 -es úton 2000 -ért.

Nevetséges, hogy itt valaki a 300000 -rel jön.

2022. nov. 12. 03:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj előző, de Te vagy nevetséges, amiért azt hiszed, hogy a bevétel az a sofőrnek megy teljes mértékben.

Havi 1 millióig áfamentes a taxis és havi 600 ezer a kiadása.

Ha nem csal adót, akkor Maximum 400at visz haza, de az már nem is 8 órás munkarend. Szép is lenne ha többet vinne… mindenki taxis lenne, valamiért mégsem lehet autót fogni. A világ egyik legnehezebb, legstreszesebb munkája…

2022. nov. 21. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!