Mennyit keres Amerikában egy taxis, pizza futár és egy programozó? (lent)
Pizzafutár kb. 15-20.000, taxis 20-40.000, programozó 60-120.000.
New York-ban az első kettőből az albérletárak miatt lehetetlen megélni.
Az mit jelent pontosan, hogy értesz a programozáshoz?
Taxizni? New Yorkban? Elment az eszed ugye?
Nem is tudom hol kezdjem sorolni, hogy ez miert nagy marhasag:
- hivatasos taxis csak akkor lehetsz ha van minimum 2 eves USA jogositvanyod es nulla pont buntetes
- helyi (USA) jogsit turistaknak nem adnak, ha megis sikerul valahogy szerezni, 2 evig baleset/buntetesmentes vezetes, mire taxisnak egyaltalan felvennenek
- taxis melo amugy is eleg gany melo, raadasul itt sokkal veszelyesebb mint otthon
- egyre nepszerubb az Uber, vagyis a taxis szakma haldoklik
- Uber sofornek csak ugy jelentkezhetsz ha van egy 4 evnel fiatalabb kocsid
- programozo? megis mihez ertesz? van valami kepzettseged, papirral tudod igazolni, vagy csak ugy ertesz hozza?
ha valaki tud programozni, de tenyleg tud, azzal annyit keres, hogy magat es a parjat is eltartja... te meg pizzat akarsz inkabb kihordani? csak szerintem ordit ebbol az ellentet?
"A programozás terén mindenhez értek."
Programozóként dolgozom, volt olyan, hogy új emberek felvételénél a kiválasztásban is részt vettem, de ilyet még életemben nem hallottam.
"Programozóként dolgozom, volt olyan, hogy új emberek felvételénél a kiválasztásban is részt vettem, de ilyet még életemben nem hallottam."
Mert azok már továbbmentek pizzafutárnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!