Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha nem lenne más, ti elmennéte...

Ha nem lenne más, ti elmennétek operátornak?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve állást keresek, de semmi (Fejér megye). Érettségi + gépgyártástechnológiai technikus végzettségem van.

2020. febr. 18. 10:01
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
El. Nyilván minden munka nélkül eltöltött hónap pénzkiesést jelent.
2020. febr. 18. 10:16
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Inkább minőségellenőrnek, hasonló pénz, de lazább munkakör.
2020. febr. 18. 10:20
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem lenne más akkor természetesen igen.
2020. febr. 18. 10:32
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

Bp-i Késmárk utcai Siemensbe holnap felvesznek, én tavaly dolgoztam ott pár hónapot. Minden hó elején, vagy 15-én szokott lenni beléptetés. Van saját szallójuk is, valszeg tudnak neked biztosítani szállást.

Profession-ön Trenkwalder hirdeti azt hiszem ez az: "Pályakezdő CNC gépkezelő (szállással)"

Kölcsönzött mukaerőként vesznek fel, ha maradsz pár hónapot/beváltál, átvesznek Siemensbe.

Folyamatos 4 műszak, hétvégén is mész ha be vagy osztva.

Havi 2-4 nap túlóra elvárás, de legalább jól fizet (főleg hétvégén éjszaka)

Finoman fogalmazva sem a legjobb CNC-s melóhely, de pálykezdőként, illetve tartós munkanélküliként tökéletes.

Van egy másik csarnok is, ott azt hiszem 3 műszakban dolgoznak, nem tudom oda keresnek-e most embert, nem ismerem sosem voltam ott.

Sok sikert.

2020. febr. 18. 16:08
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

Ja igen, még annyi, hogy ha érdekel, akkor inkább Siemens-en keresztül pályázd meg, mert a Trenk egy retek cég, jobb őket elkerülni amennyire tudod.

[link]

[link]

2020. febr. 18. 16:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Elmennék. De inkább minôsegellenőrnek vagy gépbeállítónak.
2020. febr. 18. 18:21
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem vagy orvos mit akarsz operálni?
2020. febr. 18. 18:30
 8/8 anonim ***** válasza:
93%
#7 takarodj vissza a napközibe.
2020. febr. 18. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!