Elmennétek ezek ismeretében egy állásinterjúra? Részletek lent.
Nem írtál semmit, milyen pozícióra akarnak felvenni.
Ha pl. webáruház feltöltésre vagy adminnak, akkor nyilván azért üres a cég oldala, mert Veled akarja feltöltetni.
Igen, elmennék.
El, persze.
Mit vársz egy webáruháztól? Csillivilli üzletet egy plázában?
Sima irodai munkára jelentkeztem, semmi extra elvárás nem volt a hirdetésben, de a munkáról sem írtak a munkakörön kívül kb semmit, próbáltam visszakeresni, de már leszedték.
Nem csilivili üzletet vártam, de legalább a kapucsengőn a cég nevét, hogy xy kft, nem azt, hogy pl. Kis Pál. Meg gyanús az üres honlapjuk.
Lehet én parázom túl, de sok rosszat hallani, meg eddig lakásba nem hívtak interjúra, mindig nagy helyeken dolgoztam, a saját épületükben.
Ha valaki egyéni vállalkozóként indít egy webáruházat, egyáltalán nem köteles céget alapítani. Sima egyéni vállalkozóként is működhet, saját névvel, székhely/telephely a lakásra bejelentve.
Ebben azért nincs semmi szokatlan. A többit majd meglátod.
Ha nem érzed biztonságban magad, hogy lakásba kell menni, akkor meg hívd fel és kérd meg, hogy találkozzatok a közeli kávézóban, stb.
7: Kft-ről van szó, nem egyéni vállalkozóról, elvileg pár milliós nettó árbevétele volt tavaly, azt megtaláltam, csak fura, hogy miből, ha semmi nem található a webáruházban, a honlap szerint csak ott lehet rendelni és csakis utánvéttel.
Még gondolkodom, lehet hívok valakit magammal, hogy várjon meg a ház előtt.
Így van, vki kísérjen el. A cég és a kapucsengős nevek sem egyeznek?
Ha gondolod, írj, hogy alakult, kíváncsiak vagyunk rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!