Milyen ruhába menjek állásinterjúra? gépkocsivezető és kézbesítő, raktáros?!
Figyelt kérdés
Fekete farmer, fekete póló, fekete sportcipő szerintem pont elég egy ilyen jellegű munkához.2019. júl. 1. 08:00
2/5 anonim válasza:
"Fekete farmer, fekete póló, fekete sportcipő"
Tiszta feketében? Azt fogják hinni, valakit gyászolsz...
Még ha csak tudat alatt is, de negatív benyomást kelt.
3/5 anonim válasza:
Nekem az ultimate szerelésem, amivel szerintem nehéz mellé lőni: ing, egy szebb (nem koptatott) farmer es valami normális cipő.
4/5 anonim válasza:
A full feketeséget leszámítva szeirntem igazad van, elég ez. A ruháid legyenek tiszták, ne legyen kinyúlt, régi a póló, ne legyen szakadt a cipő, egy alapvető igényesség legyen meg, a többi másodlagos. Egy jó ing talán bónusz, de egy jó póló még mindig jobb, mint egy két számmal nagyobb gyűrött ing.
5/5 Estádio de Felchút válasza:
ha már mindenképpen póló, akkor lehetőleg valami márkásabb galléros póló legyen, nyaknál gombolós; nem ing, de szódával elmegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!