Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elmennétek ezek ismeretében...

Elmennétek ezek ismeretében egy állásinterjúra? Részletek lent.

Figyelt kérdés
X kft-től hívtak interjúra, a cím, amit megadott az illető, egy társasházi lakás, ahol sem az épületen, sem a kapucsengőn sincs feltűntetve a cég, csak magánszemélyek nevei olvashatók. A cégre rákeresve, aminek a neve a megkeresésük után derült ki számomra, a hirdetésben nem szerepelt, ahogy a munkavégzés konkrét helye sem, csak a város, megtaláltam az elég szegényes honlapjukat, amin nem található cím, telephely, munkatársak, céginfó stb, csak egy email és tel. szám, az oldalon a termékek kategóriái mind üresek, sehol semmi termék, holott elvileg webáruház akarna lenni.

2019. aug. 3. 22:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10: nem szerepel a kapucsengőn a cég, csak egy magánszemély neve, nem erre számítottam, ha már arrafelé volt dolgom elmentem megnézni, hogy mégis milyen helyre kellene mennem interjúra. Utána kezdtem a neten nyomozni a cég után, akkor találtam rá a kurta furcsa honlapra.
2019. aug. 4. 21:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Én dolgoztam webshopnál, ő egyéni vállalkozó volt, de maga a vállalkozás a testvére nevén volt, az ő lakcímére volt bejeletve az egész, a város másik felén. Ebben semmi különleges nincs.
2019. aug. 4. 21:25
 13/19 A kérdező kommentje:

12: Azt értem, hogy van olyan, hogy egy vállalkozás/cég székhelye egy lakásba van bejelentve, de helyileg nem ott működik, akkor nem is oda hívnak interjúra, hanem a munkavégzés helyére.

Itt, ami elgondolkodtatott, hogy miért egy magánlakásba hívtak interjúra, rákerestem a cégre, elvileg működik pár éve, van 3 dolgozó, de a webshopjuk full üres, meg a tevékenységi körükről sem egy lakáswebshop jutna eszembe 3 fővel, hanem egy nagyobb hely több emberrel, gyártással, raktárral, irodával, meg egy hely, ahol ügyfeleket lehet fogadni nyitvatartás időben.

2019. aug. 5. 07:26
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem érdemes túlbonyolítani.

Pár milliós árbevételből kellett a három alkalmazottat egész évben kifizetni, és ezentúl még plusz téged is, ha ott fogsz dolgozni. Nem hihető, főleg, hogy nincs is webshop, nincs miből pörögnie a bisznisznek. Persze akár borítékban is csúsztathatják a pénzt, feltéve, hogy van hozzá kedvük és összemutyiztak valahol annyi pénzt - túl nagy kockázat, erre nem érdemes építeni, ha van más lehetőség is. Remélem, van!!

Elmeséled, mi lett a sztori vége?

2019. szept. 6. 23:51
 15/19 anonim ***** válasza:
én kíváncsiságból mennék el. Engem is érdekel, hogy mi lett végül a sztori vége.
2019. szept. 7. 05:40
 16/19 A kérdező kommentje:
Miután, akit kértem, hogy jöjjön el, nem ért rá, meg szerinte is furcsa volt az egész, így inkább egyedül nem mentem el.
2019. szept. 8. 07:31
 17/19 A kérdező kommentje:
A webshopjuk most is üres.
2019. szept. 8. 07:37
 18/19 anonim ***** válasza:
előző vok, köszi, hogy megírtad. Ne abból induljunk ki, hogy biztos nem valós a munka, törvénytelen,s tb.Hanem egy igencsak bizonytalan helyzetről van szó, aztán ez lehet + vagy - is.
2019. szept. 9. 08:16
 19/19 A kérdező kommentje:
Az már nem derül ki, hogy valós munka lett volna, bár ezt a még mindig üres webshop láttán nehezen tudom elképzelni, vagy pl. "masszírozni" kellett volna az ügyfeleket. Egy ismerős mesélte, akit szintén lakásba hívtak interjúra adminisztratív munkára, ott az lett volna a feladat, menekült onnan.
2019. szept. 9. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!