Miért nem vesznek fel sehova dolgozni?
Figyelt kérdés
Sehova nem vesznek fel dolgozni, már körbejártam az egész várost es sehonnan nem hívnak vissza. Három helyről hívtak vissza de azt is csak azert hogy megmondják nem vettek fel. Mit rontok el? A számlák már a nyakamon és nincs miből kifizetnem. Mit csináljak másképp?2020. febr. 10. 14:22
11/16 A kérdező kommentje:
Én ilyet hol írtam hogy eldöntöm hogy fel vesznek?
2020. febr. 11. 07:12
12/16 anonim válasza:
Nem írtál ilyet. Majd 35-40 éves korodban már érteni fogod, hogy mire gondoltam, a továbbtanulással kapcsolatosan is. Nagyon sokan munka mellett tanulnak, estin vagy levelezőn, mert idő közben rájönnek, hogy másképp egyszerűen nem megy.
13/16 anonim válasza:
Sztem a legnagyobb hülyeség amit csinalhatsz, ha 18 éven bezarod magad egy kisfaluba, egy bolti eladói szakmával. A gyár miért nem volt akkor?
14/16 A kérdező kommentje:
Nem faluban élek. És mi van a gyárral?
2020. febr. 11. 13:26
15/16 anonim válasza:
A gyar miért nem volt jó neked?
16/16 A kérdező kommentje:
Mert bizonyos okok miatt fel kellett mondanom. Nyilván okkal mentem el onnan.
2020. febr. 11. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!