17 évesen hová vesznek fel dolgozni? (nem diákmelóra gondolok )
Figyelt kérdés
Sajnos olyan helyzet állt elő, hogy dolgoznom kell hogy tudjam támogatni a családomat. Az már biztos, hogy dolgozhatok szülői beleegyezéssel, csak nem találok olyan helyet ahová felvennének dolgozni mielőtt betöltöm a 18-at. Ha tudtok valamit, konkrét munkát vagy csak ötleteket, kérlek írjátok meg!2015. jan. 22. 10:20
1/2 cseriii válasza:
sokat számít, hogy milyen végzettséged van. egyébként 18 előtt szerintem sehova nem vesznek fől esetleg tescoba árufeltöltőnek vagy ilyesmi. de az is valszeg 18as mivel,hogy törvényben van szerintem
2/2 A kérdező kommentje:
a törvényben az áll, hogy 16. betöltése után szülői beleegyezéssel lehet munkát vállalni. A kérdésem az lenne, hogy hova? Mert én amit eddig néztem az nem volt megfelelő.
2015. jan. 23. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!