Fressnapf üzletben dolgozott-e valaki az utóbbi időben?
Kedves válaszolò!
Közben kipróbáltam,lehúztam keményen 3 napot,majd menekülőre fogtam.Szóról-szóra igaz,amit leírtál.Szó szerint trógerek...a főnökséggel nem volt baj,viszont a munka megszervezése,az új dolgozók szopatása,és a kolléganője viselkedése felháborító,és gusztustalan.Nekem ez hatalmas csalódás,hisz azt hittem állatszerető emberek közt lehetek,akik összetartók,rendesebbek,de sajnos kiderült,hogy minden kereskedő egyforma,ugyanolyan vergődős,irigykedő,rosszindulatú R.banc.Nem is értem,miért is vártam mást ettől a fajta élőlénytől ..
Dolgoztam ott kis ideig. Tipikus multi kereskedelmi cég, ne ferdítse senki tisztán látását, hogy ez egy cuki állatbolt.
Pár hétig ment rendben a dolog, de aztán kezdték kimutatni foguk fehérjét, a munkatársakkal volt a legtöbb baj igazából. A cég csak szimplán nem fizet eleget 12 órás álló robotoláshoz.
A munkatársak meg tipikus proli magyarok, nem mindegyik, voltak jófejek, viszont voltak olyan ostoba sötétek is, hogy otthagytam még mielőtt egy zsák kutyakajával vertem volna meg.
Az a probléma, hogy a kereskedelemben akárhova mész az ilyen lesz.
Jocc73,kb.pont ezt tapasztaltam én is.Abszolút lekezelő, bugris ócsai csajt fogtam ki,aki "betanított",vagyis konkrétan tojt a fejemre.
Életemben először,ám de utoljára dolgoztam kereskedelemben.Kalandvágyból kipróbáltam,de csak az állatok iránti szeretetből,meg a lakhelyemhez nagyon közeli elhelyezkedése miatt,és ami még vonzott,hogy lettek volna szabad hétköznapjaim is,de úgy begurultam,amikor már az első pillanattól kezdve ellenségesen viselkedtek mindketten,főleg a túlsúlyos kis parasztasszony,aki nyilvánvalóan azért sem kedvelt meg úgy hirtelenjében,mert kb.10 évvel idősebb létemre nem sikerült olyan tramplira híznom magam,mint őkegyelme.
A fizetés és egyéb körülmények mégcsak nem is zavartak volna,mert felülírta volna a hely közelsége,csak nem mindegy milyen hangulatban dolgozik az ember...nálam sem fért bele ez a stílus.
A kutyakajás pofánvágáson én is gondolkodtam akkor,csak sajna kamera van mindenhol,ezért nem akartam volna balhét belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!