Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A karrierem ahogy elkezdődött...

A karrierem ahogy elkezdődött véget is ért. Hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
Nem megyek részletekbe, életem nagy lehetősége volt, több már nem lesz. Azóta teljesen depressziós hangulatba estem. Semmihez nincs kedvem, állandóan szomorkodom. Lehet kellene beszélnem pszichológussal? :(

2020. febr. 2. 19:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%
kezdjük ott a dolgot, hogy egy mai átlag fiatal legalább 3x fog az élete során szakmát váltani és átképezni magát... szóval lesz még több ilyen. Szerencsére az élet nem fekete és fehér.. fog érni nagyobb veszteség is.
2020. febr. 2. 21:30
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Egészségügyi gondod van?

Rendőri, tűzoltói pálya lett volna?

Amúgy én pedig éppen átképzem magam, ilyen paraméterekkel pedig közel lehetetlen elindulni. Ha az az állás nem jön be, amit most fogok elkezdeni, akkor kb nálam is vége a lehetőségeknek...

Az előző válaszolók mutathatnának több empátiát.

Amúgy nem értem, ha nektek ennyire bejött az élet, mit kerestek egy ilyen fórumon?

Magyarországon bejöhet az élet kb 1 tízezreléknek úgy, ahogy ti előadjátok.

2020. febr. 3. 00:21
 13/14 anonim ***** válasza:
75%
Én nekem is ez volt 5 hónapja, 2 alkalommal voltam pszichológusnál, nem ért annyit. Sajnos minden tettnél a magad kovácsa vagy. Azzal, hogy elköltöztem másik városba kicsit javult a helyzet, mert kevesebbet gondolok a dologra. De amint hazamegyek egyből nem tudom kiverni a fejemből, rámjön a gyomorgörcs és a hangulatom is elmegy mindentől... beszélni erről már senkinek nem fogok, mert igazából ha bizonyos személyeknél felhoznám témában akkor mondják, hogy lépjek túl rajta, csak legbelül ez nem megy. 😔
2020. febr. 3. 06:23
 14/14 anonim ***** válasza:

tényleg hasznos lenne, ha legalább főbb vonalaiban megírná a kérdező, hogy mi volt az a páratlan karrier, ami ellehetetlenült!

Szépségverseny győztes akart lenni, de valami olyan betegsége lett, amitől eltorzult az arca?

Nem hinném...

Ha meg "hétköznapi" munkahelyi kirúgás, akkor ott a rengeteg állásportál, LinkedIn, ismerősök útján való álláskeresés....

Csak így első ötletként...

2020. febr. 3. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!