Szerintetek érdemes-e jelentkeznem erre az állásra? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Ugyan valószínűleg teljes munkaidős állás, én viszont csak egyetem mellett tudnám vállalni.
Viszont úgy érzem, hogy szinte nekem írták ki az állást, komolyan úgy gondolom, hogy tényleg én vagyok az ideális jelentkező (ilyen eddig még sose volt).
Szerintetek?
2010. júl. 22. 20:58
1/4 anonim válasza:
Probald meg, jelentkezz, es mond el, amit itt leirtal. Semmit nem veszithetsz vele. Es mi az az allas?
Sok sikert.
2/4 anonim válasza:
Mindenképp érdemes. Hisen veszítenivalód nincs. Ha jó a főnök és szerinte is te vagy a legalkalmasabb, akkor valószínűleg megoldható rugalmas munkarend vagy valami :)
3/4 anonim válasza:
Vagy halaszthatsz is egy évet.
Tkp. azért tanulsz, hogy jó munkád legyen, ha meg már egyetem alatt van, akkor... :)
4/4 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen nem azért tanulok, hanem mert érdekel az, amit tanítanak. És mert úgy érzem, még van hova fejlődnöm....
2010. júl. 23. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!