Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak nyelvérzékem van, semmi...

Csak nyelvérzékem van, semmi máshoz nem értek! Így milyen munkát keressek?

Figyelt kérdés

C1 angol, C1 német, B2 olasz nyelvvizsgám van. Egyetemre nem jártam, egyszerűen nem volt semmi ami érdekelt volna. Nyelvtanítást nem vállalnék mert nagyon zárkózott jellem vagyok. A nyelvek érdekelnek egyedül és könnyen is megtanulom őket. A németet tanultam iskolában, az angolt hivatalosan sose tanultam, csak saját magam! A szüleim el se akarták hinni hogy C1-et szereztem belőle, ők nem is tudták, hogy tudok angolul! Az olasz tanfolyamra is csak úgy mentem el, mert unatkoztam. Szinte ragadnak rám a nyelvek és jól is beszélem őket. New Yorkban simán beszélgettem bárkivel, azt hitték több éve ott élő külföldi tanuló vagyok.

Mire lehet fordítani ezt a tudást ami nem oktatás, idegenvezetés, ilyesmi?

2020. febr. 1. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Fordítás? Teljesen egyedül csinálod, kötetlen munkaidő, jól fizet.
2020. febr. 1. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ssc? Bar az egyetemi/foiskolai papir hianya lehet hatrany.
2020. febr. 1. 17:05
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Ssc. A férjemnek sincs diplomája, és köszöni szépen, elég jól keres, pedig csak 2 idegen nyelven beszél.
2020. febr. 1. 17:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik SSC első szóra felvesz.
2020. febr. 1. 20:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért az SSC-ket én óvatosabban említeném. Ügyfélszolgálati területre valóban seperc alatt felvesznek, de ha introvertált az ember és valami back officeosabb-jellegű dolgot csinálna, akkor már sokszor jó, ha van valamilyen pénzügyes tapasztalat.
2020. febr. 2. 05:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! SSC-re csak üf-re vennének fel, ami nekem nem az igazi. Máshova kell pénzügyes egyetemen.
2020. febr. 2. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!