Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy ilyen bizarr állásinterjú...

Egy ilyen bizarr állásinterjú után mire számítsak? Lehetséges hogy a gazdaságis megse nézte az önéletrajzom?

Figyelt kérdés

Ma voltam a hivatalban de nem tudom hova tenni miért viselkedtek így. Valahogy nem is bánnám már ha nem engem választanának.

Ez volt az egyetem óta a 2. interjúm. Az előző helyen úgy kezdődött hogy elmondták mi a feladat mi a bér mi a munkaidő és mondták hogy segítenek belejönni a munkába mit hogyan kell hiszen pályakezdő vagyok. Csak sajnos itt a távolság közbeszólt.

Na ma bementem első kérdése az volt hogy mondjam el neki mit gondolok mi lesz a feladatom. Erre mondtam neki valamit ami ehhez a munkához kötődik.

A második kérdésben nekem esik miért váltok munkahelyet? Milyen indíttatásból hagyom ott az előzőt? Ekkor szólt neki a hr-es hogy most végeztem kb az egyetemen és nem váltok. (nagyon képben volt)

Ezután elkezdi hogy nincs a környékemen munka hogy onnan 30km-re keresek állást? Meg hogy mit is végzett maga? Mondom neki. Majd benyögi hogy már minden szakon ezt tanítják?

Utána faggattak miért tanultam ezt és miért ott ahol.

Majd a végén kérdésnek megkérdezték az érettségi átlagomat.

A végső kérdése a vezetőnek hogy mi a bérigényem? Mondom neki én a bértáblával számolok hiszen hivatalról van szó.

Aztán jött a majd értesítenek.

Ez a stílus annyira összevissza volt. Gyakorlatilag nem mondták el mi a feladatom. Azt sem hogy mi a bérem és munkaidőm. Arra meg ne is számítsak ezek szerint hogy betanítanak azért az ottani rendszerbe?

Ezek után ha engem is választanak ki az lesz az első hogy levélben megkérdezem mennyi lenne a bérem. Már ha szóba állnék még velük.

2020. jan. 28. 14:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy azt javaslom kerüld el messziről az állami helyeket.
2020. jan. 28. 17:08
 12/14 anonim ***** válasza:
75%
Nekem gyanús hogy már megvolt melyik ismerőst veszik fel, de miután állami hely ezért kötelező volt meghirdetniés behívni pár embert.
2020. jan. 28. 18:15
 13/14 A kérdező kommentje:

Hát ott hárman voltunk. A 3. csaj kérdezgetett mi volt de őt már nem tudom meddig volt bent.

Mindenesetre várom a levelet a döntésről. Bár így hogy nem opció már a hely lényegtelen lesz mit írnak.

2020. jan. 28. 18:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Mi van most veled? Írtak? Van már jó munkád?
2020. febr. 21. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!