Auchan interjú?
Figyelt kérdés
Auchan állásinterjún milyen kérdéseket tesznek fel általában? Mire számítsak?2020. jan. 17. 19:10
1/5 anonim válasza:
Azert nem artana tudni hogy arufeltolto, kameradigyelo vagy aruhazvezeto poszt... ha elobbi akkor ugyis felvesznek.
2/5 A kérdező kommentje:
A hirdetésben alkalmazott az önkiszolgáló osztályon állt, szóval árufeltöltő. Attól nem félek, hogy nem vesznek fel, csak elég ideges típus vagyok és szeretem/szeretném tudni, hogy kb mire számítsak.
2020. jan. 17. 20:37
3/5 anonim válasza:
mennyire mész el a feletesed kényesztetésében?
Intim mérteid?
stb...
4/5 A kérdező kommentje:
Rendkívül szellemes vagy
2020. jan. 17. 22:48
5/5 anonim válasza:
Semmire nem kell számítani. Ahol anno diákként dolgoztam, igaz nem Auchan, de már olyat is felvettek aki írni-olvasni sem tudott, ezért állandóan rossz helyre töltötte az árut. Nemrég láttam enyhe értelmi-sérültet is dolgozni árufeltöltőként, mondjuk ez sem Auchan volt.
Ezek, és a munkaerőhiány alapján nagyon jó esélyeid vannak akkor is, ha a köszönésen kívül meg sem szólalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!