Milyen bérigényt adnátok meg az alábbi pozícióra?
Figyelt kérdés
Az alábbi pozícióra milyen havi bruttó fizetési igényt adnátok meg? (gyógyszeripar)
A cafeteria és az egyéb kiegészítő juttatások fixek.
Gyógyszerész ÉS közgazdász végzettséggel; 3 év gyógyszeripari termékmenedzseri, 1,5 év gyógyszeripari marketinges tapasztalattal; angol tárgyalóképes.
A részletezett feladatok mindegyikében több éves tapasztalat - más terápiás területen.
2019. dec. 2. 14:13
2/7 anonim válasza:
Bruttó 800 ezer.
Ez egy komoly pozíció, nagy elvárásokkal.
3/7 anonim válasza:
Bruttó 1 millió legalább. Tényleg komoly végzettség plusz tapasztalat elvárások vannak.
5/7 Estádio de Felchút válasza:
Ez kwa jó pozi. Én bemondanám rá a Mihályt, bruttóban.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nagyjából 900k körül lőttem be a saját tapasztalataim alapján (bár a tapasztalati évek alapján rendben vagyok, de 25-30 között)
Viszont az interjú közben a fejvadász megadta a pozícióhoz tartozó összeget (1,3M) és ebben maradtunk (rugalmasan), mert hogy az összes kritériumfeltétel teljesül.
2019. dec. 2. 21:56
7/7 anonim válasza:
Akkor még alá is lőttem a millaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!