KPMG-nél erre a pozícióra milyen bérigényt mondanátok?
Ahogy látom, szakirányú végzettség nem kell, és tapasztalat sem feltétel, a nyelvtudásra mennek rá. Én pályakezdő vagyok, 2 nyelven beszélek felsőfokon (angol, spanyol), németből közép és felsőfok között vagyok.
Nyelvszakos diplomám van.
Ti milyen bérigényt mondatátok erre a KPMG-nél? (nagy multi)
Itt nem, de többször előfordult velem, hogy elküldtem az önéletrajzomat, majd felhívtak telefonon, hogy állásinterjúra időpontot egyeztessünk. És már ott a telefonon rögtön feltettek pár kérdést, többek között a bérigényre vonatkozót is. Az első ilyennél eléggé meg voltam lőve - este 9 után küldtem el az önéletrajzot, erre másnap reggel 9-kor hívnak, és rögtön a második kérdés a bérigény volt. Nem készültem a kérdésre, elképzelésem se volt mennyit kellene mondani, kellemetlen volt. :) (Hát igen, rutintalan álláskereső vagyok.)
Azóta mindig átgondolom, mennyit mondanék egy-egy pozícióra, ha felhívnak. De eddig más jellegű munkákra jelentkeztem, és nem ilyen nagy multihoz, ezért kérnék tanácsot.
"Bruttó 250-et érettsegi plusz angollal lehet keresni Bp-en"
Ez akkora nagy marhaság, már ne haragudj.
Pl. az egyik nagy banknál, ahová diploma, jó tanulmányi eredmény és angol nyelvismeret, ott is bruttó 250-et adnak, úgy,hogy átlagosan 80 jelentkező közül kell győztesen kiemelkedned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!