Munkaügyi központ csoportos interjú?
A munkaügyis interjúk általában így néznek ki. Beültetnek egy terembe, elmondják, mi a meló, esetleg íratnak valami tesztet.
Önéletrajzot vigyél, persze, de nem kell ide pályázati anyag meg motivációs levél, ez nem az a hely. :)
Áhh, köszi. :) Csak nem tudom eldönteni, hogy ennyire komolytalan, vagy ennyire gáz a munkáltató, aki full titkosításba burkolódzik. :) Értem én, hogy "munkanélküli" vagyok, és ezerrel jelentkezéseket küldök, interjúra járok, de azért kicsit megalázó az ilyen kötélen rángatás.. :(
Hát, ha pénzügyesként kiközvetítenek hivatásos katonának, úgy, hogy elég sokszor az ügyintézőm szájába rágtam, hogy család alapítás előtt állok, és ezért jöttem el a full stresszes előző munkahelyemről (2 vetélés után), akkor lehet, hogy nagyon kiröhögöm őket... :) Mondjuk van rá sansz, amikor legutóbb bent voltam, akkor nagyon tele volt plakátolva a váró a határvadász programmal..
2x kaptam ilyen behívót pár éve, mindkét esetben vagy 100-an voltunk a teremben, és több ilyen turnus is volt. Először a Bevándorlási Hivatalhoz kerestek embereket, elmondták, hogy hol lenne a munkavégzés, a feladatokat, a követelményeket, majd lehetett kérdezni, azután kérték, akit érdekel az maradjon ott egy rövid interjúra, akiket nem, azoknak rá kellett írni a közvetítő lapra, hogy miért nem vállalja és lehetett menni.
A másik meg 1 hónapos közmunka lett volna, gyerekek nyári táboroztatása vidéken, ott is ugyanaz volt a menet, elmondták, hol lenne a munka, mik a feladatok, ha valakinek volt kérdése, arra válaszoltak, majd akit érdekelt maradt, mi többiek ráírtuk miért nem vállaljuk és mentünk.
Nem kell önéletrajz, egyedül a közvetítő lap, amit kaptál az legyen nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!