Ha szereted a jelenlegi munkád de a hónap elején (vagyis végén amikor megkapod a következő havi beot. ) idegőrlő az hogy összepasszintsák a pároddal ott hagynád egy elvileg sokkal család barátabb munkáért?
11es stílusa vállalhatatlan, de abban igaza van, hogy minden támogatás, amit a gyermeket vállalók kapnak, kétszeresen nehezíti a gyermektelenek helyzetét. Egyrészt ők nem kapnak támogatást, másrészt nekik is el kell viselniük a támogatások miatt kialakult áremelkedést. És persze mindezt az ő adójukból teszi az állam.
Nem mondom, hogy nem kell támogatni a gyermeket nevelőket. Azt mondom, hogy a kormány átesett a ló túloldalára.
Bármennyire is szeretné elhitetni pártunk és kormányunk, a gyermekvállalás nem közügy. Hanem a legszemélyesebb magánügy. Akkor szüljön valaki, ha családi adókedvezmény és egyebek nélkül is szülne.
Továbbá szerintem a legundorítóbb érv, hogy a gyerekeid fogják megtermelni a gyermektelenek adóját (itt még nem hangzott el, de így előre mondom). Normális ember ugyanis gyermeket szül, nem adófizetőt.
#11,12: Pontosan egyetértek, gyerek nélkül duplán nehezen boldogulsz, a rossz népességpolitika miatt.
Kérdező:
"Ferjwm pedig altalaban nappal ejszaka szabad szabad nappal."
"En annyit kértem a munkahelyemtol hogy ne tegyenek minket ugyanaznap ejjelre, vagy amikor a ferjem nappalos engem ejszakára, amikor ő ejszakás akkor engem nappalra"
Nem sikerült válaszolni értelmesen, de gondolom akkor ez 12 órás munkarendet jelent.
Ezek szerint.
1. Nap: Férj nappalos, te csak csak nappalos lehetsz
2. Nap: Férj éjjeles, te csak szabadnapos lehetsz
3. Nap: Férj szabadnapos, te lehetsz éjjeles és nappalos is
4. Nap: Férj szabadnapos, ha 3. Nap éjjeles voltál, már nem lehetsz nappalos, csak éjjeles újra, ellenekező esetben megint éjjeles
5. Nap: Férj nappalos, te nappalos lehetnél, ez csak akkor lehet, ha 4. Nap is nappalos voltál, különben szabadnap
6. Nap: Férj éjjeles, te csak szabadnapos lehetsz.
Tehát, tehát lényegében te összeállítottál így magadnak egy fix, nagyrészt nappalos munkarendet. Nyilván ez így nem működőképes egy többműszakos munkarendben
Visszautalva az előző válaszokra, előbb kellett volna végiggondolni, hogyan lehet majd szar meló mellett gyereket nevelni
Na.. akkor ezek szerint rosszul írtam...ha 1.nappalos aznap ejjelre tegyenek (ha másnap nappalos akkor nem jó.vagy éjszakás)
2. Ejszakàs akkor nappalra tegyenek
Nálam Mac 16 óra nála 12 de ő utazik +1/+1 órát be és haza. Tehát ha ő végez 6kor 8kor van otthon CA.elhoznj eltudjak a gyerekeket mert anyu 4korul végez..de bevinni nem,mert 7kor kezd a munkahelyen. Ha szabadnapos a férjem akkor szóba jöhet nappal és éjszaka is. Ha a második szabadnapos akkor csak nappal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!