Én azt nem értem, hogyan lehet ezekben a válaszokban bármit lepontozni, akár sokat, akár keveset írt az illető...
Meg azt, hogyan kereshet a legtöbb válaszoló ilyen jól.
Ha ekkora hányad ilyen jól keres, akkor miről beszélnek, mi a gond az országban?
Nomeg ha én ilyen jól keresnék, akkor ezekben a percekben elsősorban egy jó pszichológusnál ülnék. Addig keresgélnék, amíg nem találok egy jót.
Ha nem, akkor a kondiban lennék, ha nem ott, akkor az uszodában, ha nem ott, akkor fotóznék (nyilván állványról) vagy fotót szerkesztenék, ha nem azt, akkor a pszichológus segítségével már rendbe jöttem (igen, tudom, hogy nem elegendő ő, ketten kellünk) és párom van.
Ha mégis itt lógnék nettó 250 000 Ft vagy afeletti jövedelemmel, akkor se olyan kérdésekre válaszolnék, ahol egymásnak ugranak az emberek, hanem az engem érdeklő "tematikus" kategóriákban adnék tanácsokat(pl tudomány, ilyen szintűekre gondolok).
Én sajátban vagyok, de így is mióta dolgozom, csak pár hónapig bírtam 30-50 ezer között félretenni - megsúgom: már rég el is ment az az összeg és még több is.
Csak ábrándozom arról, hogy annyit keressek, amennyibe pl egy kutyus beleférne.
Moziba kétévente egyszer jutok el, bár más, társas programok akadnak, amik ugyanígy pénzt visznek el, de azok se havi 2-3-as nagyságrendben (mondjuk én zárkózott vagyok, nekem ez sok is lenne, mert mellette a kettesben talik, a család, a munka, a sulik...).
Nagyon nem rossz fizu az a 275 ezer Ft.
Jó, mondjuk az albérlet tényleg sokat visz el, én 275 ezerből úgy is félre tudnék tenni 60-70 ezret, hogy nagyon kényelmesen élnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!