Szerintetek mi az ideális bérigény (nettóban) ezekkel a végzettségekkel?
Egy angoltanári diplomám van, angolból felsőfokon vagyok, németből középfokú nyelvvizsgám van.
Ezután nem kezdtem ek dolgozni, hanem elkezdtem egy gazdagság-menedzsment szakot, ezzel most végzek nemsokára.
Így pályakezdőként mire számíthatok?
Azért ilyen erős idegen nyelv ismerettel lehet normálisan keresni.
Minimum nettó 300, de inkább 350 kezdésként.
A 300-350 nettót nem ilyen nyelvtudásra adják. Ha mondjuk nem angol-német lenne hanem a középfok helyett egy olyan ami kevésbé gyakori nyelv (Pl valamelyik skandináv, francia, olasz) vagy akár ez harmadiknak középfokon. De az angol emelt, német közép kb a bölcsészek felére igaz.
6: tényleg sok bölcsész van ilyen nyelvtudással, de az SSC szektorban ilyenből kell a legtöbb. A németek a legkevésbé hajlandóak leadni abból, hogy más nyelven támogassák őket. Szóval a recruitereknek lasszóval kell fogni az angol-németeseket, és bizony jól meg is vannak fizetve.
Fentebb írtam a 250-300 reális, 3-4 év alatt 450ig felmehet, ügyes váltással, tanulással.
"A 300-350 nettót nem ilyen nyelvtudásra adják."
#6-os
Hanem milyenre? En is ennyit keresek es még nem is Pudabest!
Az #5-ös nagyon jól írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!