Pályakezdőként mennyi lenne az ideális bérigény, ha irodai munkára szeretnék jelentkezni és nem ez a végzettségem?
Budapest vagy vidék?
multi vagy kicsi vállalkozás?
nyelvtudás kell?
irodai munk alatt asszisztenskedést értesz?
nem akarlak kiábrándítani de akkor sztem netto 8O körül lehet az a bizonyos. de pályakezdőnek végülis az sem rossz, h egyáltalán elhelyezkedsz!
[link] ---------> ezt most nem tudom, h netto v. bruttó.
Simai irodai munkáért leginkább a garantált minimálbér, én tavaly 70-et kaptam, idén még nem tudom, mennyi lesz. Erre a sz@r állásra is tülekedés volt, én vállaltam a minimum pénzért, diplomával aminek némi köze is van a területhez, gyakorlattal, úgyhogy engem választottak.
Szerintem ha valakinek még csak nem is szakirányú a képzettsége nem fognak sokkal többet adni, 100 feletti összegről ne álmodj. Önéletrajzban szerintem intervallumot adj meg, aminek az alja a minimum.
Elég nehéz manapság irodai munkákat találni, próbálj meg ismerőst is rámozdítani.
A 0-tól mindenképpen több a 60 is, csak megélni nem lehet ebből sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!