Szerintetek mi a reális bérigény az alábbi pozícióra?
Figyelt kérdés
2 év tesztelői tapasztalat autoiparban, az előnyöket is kielégítem az elvárásoknak. Én bruttó 6-700-ra gondolnék.2020. jan. 15. 07:33
1/7 anonim válasza:
"Én bruttó 6-700-ra gondolnék"
Igy konjunktivban? "gondolnék"?
Ha már te sem vagy biztos a dolgodban, akkor utópikus bérről van szó.
Mit jelent az, hogy az "előnyöket is kielégítem"?
Miért adjanak egy olyannak több bért, aki még 2 mondatot sem tud hibátlanul leírni?
Az ilyen a munkájában sem lehet nagy ász.
3/7 anonim válasza:
Ez az amit múltkor még vállalkozóként bedolgozva akartál csinálni?
4/7 anonim válasza:
Az autóipar elég tág fogalom. Mert az alkalmazottak egy gyárba keresnek kb nettó 180-at, egy autókereskedő meg milliókat. A pozició leírása nem ártott volna, meg részletezni a dolgokat.
6/7 A kérdező kommentje:
Válaszokra reagálva:
Biztos vagyok a dolgokban, ha más információt nem kapok, akkor ennyit fogok kérni, de ettől függetlenül érdekel mások véleménye, akik esetleg akár tapasztaltak is a témában.
Nem szeretnék vállalkozóként dolgozni.
Autóipari fejlesztés, software teszt mérnök tapasztalat.
2020. jan. 15. 11:14
7/7 anonim válasza:
Ez inkabb a 450-500 brutto kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!