Data scientistként reális ez a bérigény?
Sziasztok!
Szerintetek mennyi a munkáltatók által kigondolt bér egy data scientist pozira? Fizikus Bsc, Matek Msc-m van, összesen 4 év tapasztalatom van, igaz nem data scientistként, de az adatelemzés mindig a feladataim közé tartozott. Összesen fél évet dolgoztam egy külföldi cégnek távmunkában egy projekt részeként, ahol machine learning modeleket gyártottam és adattárházat építettem, ott nettó 620.000 ft-ot kerestem. Most egy csomó függőben lévő pályázatom van, és kíváncsi vagyok, hogy szerintetek a nettó 450.000 ft-os fizetési igény komolyan soknak számít-e? Az egyik banknál azt kérdezték, hogy juttatásokon kívül értem-e, mondom igen, erre mosolygott. Jó azért nem olyan nagyon komoly pozíciókat pályázok meg, ahol a leírásból is látszik, hogy 7 számjegyű összeg a fizetés, mert ahhoz még nincs elég tapasztalatom, de egy kevés tapasztalatot igénylő pozinál ez sok lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!