Szerintetek mennyi lehet a reális bérigény ennél az állásnál?
2019. aug. 31. 18:08
3/20 anonim válasza:
Bruttó 630 alatt nem érdemes vállalni, csak felette.
Eleve, Senior IT pozíció.
4/20 anonim válasza:
"Eleve, Senior IT pozíció."
Baromira nem.
6/20 anonim válasza:
Szerintem is bruttó 1 millió környéke a realitás. Én lényegesen kevesebb tudásra kapok bruttó 600-at, ez alapján próbáltam viszonyítani.
7/20 anonim válasza:
"Én lényegesen kevesebb tudásra kapok bruttó 600-at, ez alapján próbáltam viszonyítani."
Es tudod, hogy a kerdezo mennyi tudassal rendelkezik, vagy mit? A kovetelmenyek nagyon altalanosak, C++, muszaki vegzettseg, 2 ev tapasztalat, ez onmagaban nem draga dolog.
8/20 anonim válasza:
#7: nekem mindegy a kérdező mivel rendelkezik, én csak a követelmények alapján írtam. Nyilván ha nagyon nem felel meg akkor fel se veszik.
9/20 anonim válasza:
Az alapkovetelmenyek nagyon gyerek, a "MÉG INKÁBB TE LEHETSZ A NYERŐ VÁLASZTÁS A SZÁMUNKA, HA" resz az extra, ha minden teljesul, akkor lehet realis a 150-800 netto teteje, ha nem, akkor az alja.
10/20 anonim válasza:
500 nettó az nagyon az alja ha esetleg nem felel meg minden extranak de azért még felveszik.
150?!? Na ne nevettess. Informatikában Budapesten manapság 250-300 nettó az a szint amikor épp csak be tudod kapcsolni a gépet és írsz egy helló világ programot. Ehhez az álláshoz ennél lényegesen többet várnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!