Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkahelyi feszültség, zaklatá...

Munkahelyi feszültség, zaklatás, hogy reagáljak?

Figyelt kérdés
2 éve vagyok ennél a cégnél, átlagon felül keresek, körülmények is nagyon jók. Azt terjesztik rólam, hogy meleg vagyok, amikor már többször szívattak meg letoltam egy állast az illetőnek, de kaptam fegyelmit, hogy még egy ilyen és én repülök. Kértem a vezetőséget hogy beszéljen azzal aki terjeszti, de nem foglalkoznak vele, mert nem az ő dolguk. Nekem így kellemetlen bejárni, meg ciki az egész. Ti felmondanátok?
2020. jan. 12. 19:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%
Munkáltatóként én sem tolerálom ezt, és zéró toleranciás nálam is az erőszak. Szerintem menj oda a főnöködhöz és köszönd meg, hogy van még állásod! Aztán kezdj el dolgozni műbalhézás helyett! Melegen vagy sem, senkit sem érdekel!
2020. jan. 12. 19:35
 12/15 anonim ***** válasza:
43%

Azért ez már áldozathibáztatás, ami a férfiak nagy részére jellemző.

Az erőszakot nem ő kezdte, a másik fél is szóban erőszakoskodott vele, a zaklatás is ennek egy formája!

Ha őt kirúgják, akkor a másikat is.

Vagy ha emiatt kirúgják csak őt, akkor nyugodtan mehet munkaügyi bíróságra, ahol a céget jól meg fogják b****.

És ezt a vezetők is tudják, ezért tesznek úgy, mintha semmiről nem tudnának.

Kérdező, ha durvulna a helyzet, és oda jutsz, hogy úgy érzed, előbb-utóbb menned kell, akkor mindenképp jelezd magasabb szinten a problémát ÍRÁSBAN.

Ki tudja, mi lesz a vége, ha tényleg kirúgnak, akkor legyen tárgyalási alapod.

Mindenképp legyen nyoma, hogy téged zaklattak, és ez ellen nem tett semmit a vezetőség.

Gondolom, a vezetők is férfiak, mint itt az utóbbi két kommentelő. Szeretik szőnyeg alá söpörni az ilyesmit.

Elfeledkeznek arról, hogy ez bűncselekmény.

2020. jan. 12. 19:46
 13/15 anonim ***** válasza:
80%

ööö... tehát szerinted a munkahelyen a probléma elintézésének a módja a verekedés?

A kérdező egy hülye, mert munkahelyen verekszik. Ki kellett volna vágni a csába. Az, hogy miért csinálta nem menti, kivéve ha klasszikus önvédelem lett volna.

Ez nem jelenti azt, hogy nem neki van igaza, valószínűleg megérdemelte az illető.

2020. jan. 12. 21:49
 14/15 anonim ***** válasza:
72%

Akkor az idősebbek ezért mondják azt,hogy a munkahelyre dolgozni járunk és nem barátkozni.

Ha tényleg jól dolgoznál, akkor nem lenne időd ilyenekkel foglalkozni.

2020. jan. 12. 22:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A verekedés miatt én is menesztettelek volna függetlenül attól, hogy okod volt rá vagy sem.

Az ilyen szitut nem úgy kell kezelni, ahogy Te teszed, mert csak jobban rontasz a helyzeten.

Ne magyarázd, hogy mennyire sz@r, mert két lejárató "kampányon" is túl vagyok. Amikor már nem is köszönnek Neked?!?!?!?

Az sem megoldás, ha Te kezdesz el bosszúból másokról valótlan állítani, a profilkészítés más képével szintén "büntető" kategória, tehát azt sem ajánlom csak azért, hogy Neked kicsit jobb legyen lelkileg. Nem lesz, és csak rontasz a helyzeteden.

Hagyd lecsengeni a dolgot, ha reagálsz rá ilyen módon, csak életben tartod a hülyeségeket. Minden csoda 3 napig tart, ezt tudjuk, és így is van. Mindig azt hergelik, aki reagál is rá.

A nőt pedig hagyd, nem biztos, hogy ér annyit, de az is lehet, hogy tényleg az agresszivitásoddal űzted el.

A magam részéről letettem az ilyen jellegű batyut lelkileg és a viszájáról kezdtem kezelni a dolgot a munkahelyen. Innentől kezdve én voltam az, aki a legtöbbet röhögte.

2020. jan. 13. 05:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!