Munkahelyi feszültség, zaklatás, hogy reagáljak?
Azért ez már áldozathibáztatás, ami a férfiak nagy részére jellemző.
Az erőszakot nem ő kezdte, a másik fél is szóban erőszakoskodott vele, a zaklatás is ennek egy formája!
Ha őt kirúgják, akkor a másikat is.
Vagy ha emiatt kirúgják csak őt, akkor nyugodtan mehet munkaügyi bíróságra, ahol a céget jól meg fogják b****.
És ezt a vezetők is tudják, ezért tesznek úgy, mintha semmiről nem tudnának.
Kérdező, ha durvulna a helyzet, és oda jutsz, hogy úgy érzed, előbb-utóbb menned kell, akkor mindenképp jelezd magasabb szinten a problémát ÍRÁSBAN.
Ki tudja, mi lesz a vége, ha tényleg kirúgnak, akkor legyen tárgyalási alapod.
Mindenképp legyen nyoma, hogy téged zaklattak, és ez ellen nem tett semmit a vezetőség.
Gondolom, a vezetők is férfiak, mint itt az utóbbi két kommentelő. Szeretik szőnyeg alá söpörni az ilyesmit.
Elfeledkeznek arról, hogy ez bűncselekmény.
ööö... tehát szerinted a munkahelyen a probléma elintézésének a módja a verekedés?
A kérdező egy hülye, mert munkahelyen verekszik. Ki kellett volna vágni a csába. Az, hogy miért csinálta nem menti, kivéve ha klasszikus önvédelem lett volna.
Ez nem jelenti azt, hogy nem neki van igaza, valószínűleg megérdemelte az illető.
Akkor az idősebbek ezért mondják azt,hogy a munkahelyre dolgozni járunk és nem barátkozni.
Ha tényleg jól dolgoznál, akkor nem lenne időd ilyenekkel foglalkozni.
A verekedés miatt én is menesztettelek volna függetlenül attól, hogy okod volt rá vagy sem.
Az ilyen szitut nem úgy kell kezelni, ahogy Te teszed, mert csak jobban rontasz a helyzeten.
Ne magyarázd, hogy mennyire sz@r, mert két lejárató "kampányon" is túl vagyok. Amikor már nem is köszönnek Neked?!?!?!?
Az sem megoldás, ha Te kezdesz el bosszúból másokról valótlan állítani, a profilkészítés más képével szintén "büntető" kategória, tehát azt sem ajánlom csak azért, hogy Neked kicsit jobb legyen lelkileg. Nem lesz, és csak rontasz a helyzeteden.
Hagyd lecsengeni a dolgot, ha reagálsz rá ilyen módon, csak életben tartod a hülyeségeket. Minden csoda 3 napig tart, ezt tudjuk, és így is van. Mindig azt hergelik, aki reagál is rá.
A nőt pedig hagyd, nem biztos, hogy ér annyit, de az is lehet, hogy tényleg az agresszivitásoddal űzted el.
A magam részéről letettem az ilyen jellegű batyut lelkileg és a viszájáról kezdtem kezelni a dolgot a munkahelyen. Innentől kezdve én voltam az, aki a legtöbbet röhögte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!